Loba Dipaké Otomatis Alat Changer Desain Kayu Ukiran motong Mesin CNC pikeun Ngolah Jati

Katerangan pondok:

ATC cnc router kalawan sirkular alat otomatis changer 12 parabot, bisa milih 10 parabot, 8 parabot, 6 parabot jsb.
Dipikawanoh 9.0KW HSD ATC spindle, pangabisa motong kuat, noise low, waktu gawé panjang.Konfigurasi anu sanés kalebet sistem kontrol Taiwan LNC, motor servo yaskawa Jepang, inverter Detal Taiwan, rel pituduh HIWIN, rak hélik jsb.
Idéal pikeun jati panel, jati kai padet, jati kantor, Productions panto kai, kitu ogé aplikasi non-logam jeung logam lemes lianna.


Rincian produk

video

Tag produk

 

 

 

DSC00702

Parameter teknis ATC cnc router

Konfigurasi baku
Model & Ngaran APEX1325
merek APEXCNC
Wewengkon Gawé 2500 * 1300mm
Méja Vakum sarta T-slot méja
Sistim kontrol Sistim kontrol Taiwan LNC CNC
Spindle 9.0KW hawa cooling spindle
Parobihan alat otomatis Circular alat otomatis changer pikeun 12 parabot
(6 alat, 8 alat, 10 alat pikeun dipilih)
Struktur awak Struktur las baja beurat
(leuwih ti 10mm ketebalan)
Motor jeung supir Cina Leadshine servo motor jeung supir
Pituduh rél Taiwan HIWIN rel pituduh pasagi
INVERTER Taiwan Delta INVERTER
X, Y transmisi sumbu Jerman Herion hélik rak jeung pinion
transmisi sumbu Z Taiwan TBI bola screw pikeun sumbu Z
komponén éléktronik Perancis Schneider komponén éléktronik
Saklar wates Japan Omron wates switch
Ngawatesan switch dina duanana tungtung sumbu X & Y
Pompa vakum Pompa vakum cai 11KW
Ngumpulkeun lebu Kolektor debu sareng kantong ganda x 2
Kantétan coolant Sumuhun
Lambaran pelindung Sumuhun
Alat ukur pangaturan Otomatis
Sistim lubrication Otomatis
Parameter Téknis
Daérah gawé 2500 * 1300 * 300mm
X, Y, Z Iinditan Positioning Akurasi ± 0,01/2000mm
MAX.Speed ​​iinditan ≥50000mm / mnt
MAX.Laju motong ≥25000mm / mnt
Pujian Code Kode G
tegangan gawé AC380V / 3P / 50Hz
Panganteur USB
kakuatan dipeunteun Paling 18KW·H
NW/GW 2800KG / 2900KG
Lingkungan ngajalankeun Suhu: 0ºC~45ºC Kalembaban Relatif: 30%~75%
DSC00703 DSC00704

Aplikasi tina ATC cnc router
1.Pagawean kayu:Proses papan gelombang padet,panto kabinét,panto kai,panto kayu artistik,panto henteu cét,hindari angin,prosés jandela artistik,mesin beberesih sapatu,kabinét mesin maén sareng dewan,meja mahjong,meja komputer.
2 Iklan:Papan iklan, desain Label, motong akrilik, modél, produk hiasan multi bahan.
3. Industri modél:Bisa ngukir dina maok bahan kayaning tambaga, aluminium, beusi jsb jeung bahan non-mental kayaning marmer jieunan manusa,
keusik, papan plastik bahan PVC, dewan kai jsb.
4. widang séjén:Bisa ngukir loba gambar, embossment, sarta loba dipaké dina industri artistik.
Sampel ATC cnc router

组合 (3)

jasa sanggeus diobral
1. 24 jam rojongan Téknis ku telepon, e-mail atanapi MSN sabudeureun jam.
2. Friendly versi Inggris manual jeung operasi video CD disk.
3.7-15 poé gawé sanggeus mayar ka handap atawa mayar pinuh.
4. Mesin bakal disaluyukeun sateuacan dikirimkeun;operasi disk / CD ieu kaasup.
5. Teknisi kami tiasa masihan anjeun pituduh jarak jauh online (Skype atanapi MSN) upami anjeun gaduh patarosan.
6. Insinyur sadia pikeun mesin jasa luar negeri, seller jeung meuli ngabahas biaya.

 

 

CNC-FIBER-LASER-MACHINE CNC-MACHINE CNC-ROUTER-MACHINE METLA-MOULD-MACHINE CNC-ROUTER WOOD-LATHE

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami