Rojongan sarta Service

ATC Wooden Door Furnitures Cabinets Woodworking Mesin Ukiran

1. jasa saméméh jualan: jualan kami bakal komunikasi sareng anjeun uninga sasuai ka nu Anjeun ngeunaan spésifikasi cnc router sarta jenis karya anjeun bakal ngalakukeun, lajeng kami bakal nawiskeun solusi pangalusna kami pikeun anjeun.Sangkan bisa mastikeun unggal customer meunang mesin maranéhanana diperlukeun nyata.

2. jasa salila produksi: urang bakal ngirim poto salila manufaktur, jadi konsumén bisa nyaho leuwih rinci ngeunaan prosesi nyieun mesin maranéhanana sarta méré bongbolongan maranéhanana.

3. jasa saméméh pengiriman barang: urang bakal nyandak poto tur mastikeun kalawan konsumén spésifikasi pesenan maranéhna pikeun nyingkahan kasalahan tina salah nyieun mesin.

4. jasa sanggeus pengiriman barang: urang bakal nulis ka konsumén dina waktu nalika mesin departs, jadi konsumén bisa nyieun cukup persiapan pikeun mesin.

5. jasa sanggeus datangna: kami bakal mastikeun jeung konsumén lamun mesin aya dina kaayaan alus, tur tingal lamun aya wae suku cadang leungit.

6. jasa pangajaran: aya sababaraha manual sareng video ngeunaan kumaha carana make mesin.Upami sababaraha palanggan gaduh patarosan langkung seueur ngeunaan éta, kami gaduh teknisi profésional pikeun ngabantosan masang sareng ngajar kumaha ngagunakeun Skype, nelepon, pidéo, mail atanapi kadali jauh, jsb.

7. jasa tina jaminan: kami nawiskeun 12 jaminan bulan pikeun sakabeh mesin.Upami aya lepat bagian mesin dina waktos garansi, kami bakal ngagentosna gratis.

8. jasa dina jangka panjang: urang miharep unggal customer bisa ngagunakeun mesin urang gampang tur mikaresep ngagunakeun eta.Upami palanggan ngagaduhan masalah mesin dina 3 atanapi langkung taun, mangga ngahubungi kami sacara bébas.

售后服务

CNC FAQS

1. Naon mesin laser Cnc

Ngaliwatan prinsip émisi laser, Hal ieu dipasang dina sistem gerak mesin urang ku kituna laser nu bisa éféktif ngolah bahan.

2. Naon rupa mesin laser?

1) Co2 laser: Biasa Co2 laser / Campuran Co2 laser (Co2 laser pikeun logam jeung nonlogam)

2) Serat laser mesin motong

3) Mesin nyirian: Serat laser nyirian Mesin / Co2 Laser nyirian Mesin

3. Konfigurasi utama mesin laser (aksesoris)

1 tube laser (bagian consumable) + catu daya laser 2 sistem kontrol 3 méja gawé (méja péso, méja honeycomb) 4 Sistim drive: sabuk, ball screw (campuran Co2 laser) 5 motor jeung drive (sarua jeung mesin ukiran) 6 Tilu kaca spion , Hiji eunteung fokus 7 lampu beureum positioning 8 pituduh rail (umum: XY sumbu / dicampur cut: XYZ sumbu) + slaider 9 OMRON wates switch

Pilihan: méja ngangkat, pompa cai (chiller), sistem lubrication, kipas knalpot, compressor hawa

4. Naon anu opat konfigurasi baku tina mesin laser?

Kipas knalpot: Haseup dipompa ka luar

Kompresor hawa: motong bantu, ukiran bantu, ngompa jauh lebu

Chiller: Ngurangan panas tina tube laser pikeun mastikeun karya jangka panjang

Titik beureum: Laser henteu katingali, janten nganggo emitor beureum pikeun nangtukeun posisina

5. Naon produsén serat laser?
Doméstik: Raycus Inggris: GSI, JK laser mangrupa cabangna
Jérman: IPG Amérika Sarikat: Nlight

 

6. Serat laser kakuatan cutter

300w, 500w, 750w, 1000w, 1500w, 2000w, 3000w, 4000w

7. ketebalan motong maksimum sarta speed motong serat laser cutter ketebalan motong maksimum

300w baja karbon ≤ 3 stainless steel ≤ 1.2

500W Karbon Steel ≤ 6 Stainless Steel ≤ 3

750w baja karbon ≤8 stainless steel ≤4

1000w baja karbon ≤ 10 stainless steel ≤ 6

2000w Karbon Steel ≤20 Stainless Steel ≤8

8. Co2 laser tube brand

Beijing: EFR

Beijing: Reci

Jilin : Yongli

9. Naon kakuatan tabung laser CO2?

Daya umum nyaéta 40w, 60w, 80w, 100w, 130w, 150w, 180w, 280w

Langkung ageung kakuatan tabung laser, langkung kandel ketebalan motong, sareng langkung ageung kakuatanna, nalika motong bahan kandel anu sami, langkung gancang dipotong.Langkung ageung kakuatanna, langkung mahal produkna.The badag kakuatan nyaeta, anu goréng pangaruh ukiran téh.Langkung ageung kakuatanna, langkung parah stabilitasna.60w mangrupikeun kakuatan anu paling cocog pikeun ukiran.

10. hirup jasa tube laser

10.000 jam