suku cadang, Parabot & Asesoris

  • DSP A11 controller

    DSP A11 controller

    1. Gampang dipasang sareng dioperasikeun /

    2. U disk rojongan ,Teu kudu langsung nyambung ka komputer

    3. mindahkeun data speed tinggi

    4. Éta profésional pikeun 4 sumbu kontrol mesin cnc

  • Taiwan Syntec controller

    Taiwan Syntec controller

    1. Desain waterproof / Batin Buka PLC, makroFungsi Nyimpen File Otomatis Nalika PareumNgarojong MPGEthernet / Rojongan USB

    2. Geus dipisahkeun kontrol keyboard jeung tampilan LCD, pisan gampang beroperasi

  • 9.0kw HSD air cooling spindle for ATC

    9.0kw HSD cooling spindle hawa pikeun ATC

    1. Kualitas sareng akurasi kerjana disatujuan di sakumna dunya, anjeun tiasa gaduh jasa saatos jual di sakumna dunya

    2. Ieu husus pikeun ATC cnc router kalawan 4 sumbu

    3. Spindle ieu dipasangan ku bantalan keramik pikeun tahan suhu luhur.Bisa muterkeun +- 135 ° dina sumbu C.

  • Taiwan Delta 11kw inverter

    Inverter Taiwan Delta 11kw

    1. 11kw pas sareng spindle 9kw, ogé Delta ngagaduhan kualitas anu saé saatos dianggo mangtaun-taun

    2. Bisa kaluaran 150% torsi dipeunteun dina speed enol, sarta eta bisa mibandatitik ka titikjeung fungsi kontrol jarak relatif pikeun kontrol posisi

  • Dust collector

    Ngumpulkeun lebu

    1. Urang make 5. 5kw kolektor lebu jeung ganda silinder Biasana 3. 0kw oke, 5.5kw sagemblengna cukup, Teu alus ngagunakeun leuwih badag

    2. Bisa nyerep lebu jeung chippings, ngabersihan lingkungan gawé jeung ngajaga kaséhatan manusa)

  • Japan Yaskawa servo motor and driver

    Jepang Yaskawa servo motor jeung supir

    1. Pikeun motor servo, Yaskawa mangrupikeun merek ngarah di sakumna dunya, jasa saatos jual ogé saé

    2. torsi na bakal tetep sarua jeung speed kanaékan dibandingkeun jeung motor sejen, éta boga pangabisa kuat overload

  • Linear Automatic tool changer

    Linear Otomatis alat changer

    1. 8pcs parabot bakal nyandak jalur shortest antara sagala dua parabot, sahingga quickest robah kali mungkin.

    2. Ieu eliminates butuh operator pikeun ngeureunkeun mesin pikeun ngarobah parabot sacara manual, sahingga program pikeun nuluykeun uninterrupted, sahingga bisa mastikeun katepatan gawé.