Mesin CNC

  • Five Axis Laser Cutting Machine for Surcigal Instruments

    Lima Axis Laser Mesin motong pikeun Instrumén Surcigal

    1. catu daya: single-fase 220VAC 20A (breaker circuit utama);kabel kakuatan 10m × 1
    2. hawa dikomprés
    tekanan hawa: 0.8Mpa;
    diaméterna pipa: 6mm pipa gas tekanan tinggi;
    Ngalir: 20L / S;
    Batur: Gas kedah bébas minyak sareng garing;
    3. Kapasitas bantalan taneuh nyaéta 800Kg / ㎡;
    4. Suhu ambient (℃) 25±5;
    5. Kalembaban ambient (RH) 30% ~ 70% RH (euweuh kondensasi);
  • Fiber laser cutting machine-compact,flatbed,combination and tube cutting system

    Serat laser motong mesin-kompak, flatbed, kombinasi jeung sistem motong tube

    Serat Laser Mesin motong - Compact, Flatbed, Kombinasi sarta Sistem motong tube.

    Kualitas luhur, affordable industri logam motong Serat Lasers, kalawan pangaweruh laser industri vast kami sarta rentang affordable tina sistem motong, APEX teh pasangan mesin sampurna pikeun sakabéh kaperluan Anjeun.Unggal model serat laser urang cocog pikeun rupa-rupa aplikasi industri jeung produk.

    Serat Lasers kami téh affordable tur pisan competitively dibanderol, dipasang ku tim kami ti insinyur nasional jeung kacida ngalaman.Kami parantos dipasang seueur mesin laser serat motong logam kana sajumlah ageung daérah sapertos rékayasa umum, manufaktur produk, paguron luhur, aeroangkasa, otomotif, produsén kado pribadi, pabrik, produsén tanda sareng seueur deui.Precision motong logam geus pernah geus gampang atawa sakumaha affordable.

    Sadaya Fiber Lasers kami lengkep sareng sistem dumasar Windows PC anu masihan anjeun kontrol pinuh pikeun operasi mesin anjeun, salian Windows anjeun ogé nampi controller pendant nirkabel pikeun ngoperasikeun fungsi laser serat anjeun.Naon waé jinis Fiber Laser anu anjeun milarian kami gaduh pilihan anu cocog sareng bisnis anjeun.

  • APEX1390 fiber laser cutting machine

    APEX1390 serat mesin motong laser

    1.1000 Watts serat laser mesin motong logam adopts Raycus 1000 Watts alat laser (pilihan: IPG) kalawan kinerja stabil, bagian konci bisa ngahontal 100.000 jam;

    2. Sistim kontrol CNC canggih, éta bisa maca .ai, .plt, .dxf, .lxd jeung ug kode langsung, gampang beroperasi;

    3. sirah motong calakan kalawan sanggup adjustment jangkungna otomatis pikeun ngajaga panjang fokus konstanta sarta kualitas motong stabil;

    4. Diimpor alat transmisi precision tinggi nu sampurna digawekeun ku sistem servo, sahingga bisa mastikeun motong precision jeung efisiensi.

  • China CNC Manufacture fiber laser cutting machine for metal

    Cina CNC Pabrik serat laser mesin motong pikeun logam

    (1).High rigidity chassis beurat, ngurangan Geter dihasilkeun salila prosés motong-speed tinggi.

    (2).Struktur ganda-drive Gantry, kalayan rak Jerman diimpor & sistem transmisi gear, nu ngaronjatkeun efisiensi produksi.

    (3).rel pituduh aluminium tuang-kinerja tinggi, sanggeus aalysis taya, nu accelerates laju motong busur cicular.

    (4).Precision tinggi, speed gancang, celah sempit, zone kapangaruhan panas minimum, permukaan cut lemes jeung euweuh burr.

    (5).Sirah motong laser teu datang kana kontak jeung beungeut bahan jeung teu scratch workpiece nu.

    (6).Celah teh narrowest, zona panas kapangaruhan téh pangleutikna, deformasi lokal workpiece nu pisan leutik, sarta euweuh deformasi mékanis.

    (7).Éta ngagaduhan kalenturan pamrosésan anu saé, tiasa ngolah pola naon waé, sareng tiasa motong pipa sareng profil sanésna.

    (8).motong non-deformable bisa dipigawé dina bahan tina sagala karasa kayaning pelat baja, stainless steel, pelat alloy aluminium, sarta alloy teuas.

  • APEX1390 Small size fiber laser cutting machine for Stainless Sheet

    APEX1390 Ukuran leutik serat laser mesin motong pikeun lambaran stainless

    (1) Precision tinggi, speed tinggi, celah sempit, zone kapangaruhan panas minimum, permukaan motong lemes tanpa burr.

    (2)motong non-kontak,Sirah motong laser moal ngahubungan sareng permukaan bahan sareng ngeruk workpiece.
    (3)Celahna anu pangsempit,zona anu kapangaruhan panas nyaéta pangleutikna, deformasi lokal tina workpiece leutik pisan, sareng henteu aya deformasi mékanis.
    (4)Ngolah fléksibel, Bisa ngolah grafik sawenang, ogé bisa motong pipe sarta propil lianna.
    (5)Cocog jeung rupa-rupa bahan,Bisa motong pelat baja, stainless steel, plat alloy aluminium, cemented carbide jeung bahan séjén kalawan karasa wae tanpa deformasi
  • 4000W High Precision Metal Fiber Laser Cutting Machine for Stainless Aluminum Steel Sheet

    4000W High Precision Metal Serat Laser motong Mesin pikeun Steel Aluminium Steel Lambaran

    Fitur tina mesin motong serat laser #Advance struktur sistem nyetir ganda, gaya nyetir Dual tina métode nyetir precision tinggi.3Top standar gear, rak jeung pituduh rail, teu perlu pangropéa, speed tinggi jeung efisiensi.#Komponén ti supplier anu kasohor di dunya, Panasonic, Yaskawa, YYC, Simens, Precite, jsb.#Medium kerja lingkungan, layar kaluar bahaya radiasi.Pastikeun kaayaan kerja anu héjo sareng langkung aman.Jaminan kualitas, garansi panjang.rupa rencana jaminan pikeun anjeun milih.#Profési...
  • China CNC Manufacture 1390 1000w fiber laser cutting machine for metal

    Cina CNC Pabrik 1390 1000w serat laser mesin motong pikeun logam

    Fitur utama Serat Laser Cutting Machine:
    (1).High rigidity chassis beurat, ngurangan Geter dihasilkeun salila prosés motong-speed tinggi.
    (2).Struktur ganda-drive Gantry, kalayan rak Jerman diimpor & sistem transmisi gear, nu ngaronjatkeun efisiensi produksi.
    (3).rel pituduh aluminium tuang-kinerja tinggi, sanggeus aalysis taya, nu accelerates laju motong busur cicular.
    (4).Precision tinggi, speed gancang, celah sempit, zone kapangaruhan panas minimum, permukaan cut lemes jeung euweuh burr.
    (5).Sirah motong laser teu datang kana kontak jeung beungeut bahan jeung teu scratch workpiece nu.
    (6).Celah teh narrowest, zona panas kapangaruhan téh pangleutikna, deformasi lokal workpiece nu pisan leutik, sarta euweuh deformasi mékanis.
    (7).Éta ngagaduhan kalenturan pamrosésan anu saé, tiasa ngolah pola naon waé, sareng tiasa motong pipa sareng profil sanésna.
    (8).motong non-deformable bisa dipigawé dina bahan tina sagala karasa kayaning pelat baja, stainless steel, pelat alloy aluminium, sarta alloy teuas.

  • China CNC Manufacture 1325 Pneumatic Air Cooling 4 Spindles Automatic Wood Carving Machine

    Cina CNC Pabrik 1325 Pneumatic Air Cooling 4 Spindles Otomatis Mesin Ukiran Kai

    Fitur: APEX1325ATC CNC mesin router adopts alat otomatis changer spindle kalawan majalah alat tina 12 cutters, parabot otomatis bisa ngarobah pikeun nyocogkeun karya béda nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.Mesin ATC CNC utamana dipaké pikeun machining 2D / 3D of woodworking, pembuatan kabinét, pembuatan panto, pembuatan kapang, seni kai, karajinan kai.Ayeuna pangalusna ATC CNC router pikeun diobral di harga ongkos.ATC nujul kana Automatic Tool Changer.ATC CNC router mangrupakeun tipe mesin CNC kalawan alat otomatis robah ...
  • Good Quality DISC ATC CNC Router Wood Engraving Machine Atc CNC Cutting Machine

    Alus Quality DISC ATC CNC router Kai Engraving Mesin Atc CNC Mesin motong

    bubuka: APEX1325 ATC CNC Router ieu dijieun maké kaayaan-of-nu-seni téhnik global kalawan rékayasa canggih, workmanship sarta diwangun pikeun panungtungan kalayan sagala konstruksi baja jeung komponén unggulan kayaning precision arah linear jeung rel.Fitur konci anu 9KW (12HP) frékuénsi luhur otomatis alat changer spindle kalawan rak alat 8-posisi, tiung vakum pneumatically retractable sarta multi-zone vakum t-slot méja.Sistemna kalebet motor Servo sareng kontrol sareng L industri Taiwan ...
  • bubuka: APEX1325 ATC CNC Router ieu dijieun maké kaayaan-of-nu-seni téhnik global kalawan rékayasa canggih, workmanship sarta diwangun pikeun panungtungan kalayan sagala konstruksi baja jeung komponén unggulan kayaning precision arah linear jeung rel.Fitur konci anu 9KW (12HP) frékuénsi luhur otomatis alat changer spindle kalawan rak alat 8-posisi, tiung vakum pneumatically retractable sarta multi-zone vakum t-slot méja.Sistemna kalebet motor Servo sareng kontrol sareng L industri Taiwan ...
  • Factory Supply Automatic 3 Axis ATC Wood CNC Router For Wood Door Acrylic Metal Cutting

    Pasokan pabrik otomatis 3 sumbu ATC Kai CNC router Pikeun Kayu Door Acrylic Metal motong

    Otomatis alat changer cnc router kalawan 12 posisi carousel alat changer, bisa ngarobah parabot dina 5 detik.Whcih tiasa ningkatkeun efisiensi kerja pisan.Daérah kerja na cna dilakukeun 1300 * 1300mm, 1300 * 2500mm, 1500 * 3000mm, 2000 * 3000mm, 2000 * 4000mm,….Ieu ukuran standar urang.Kami ogé ngadukung jasa khusus, contona 2100 * 2800mm, 2100 * 3100mm,…

  • China CNC Manufacuture Sheet Metal Plate and Pipe CNC Fiber Laser Cutting Machine for Sale

    Cina CNC Manufacuture Lambaran Metal Plate jeung Pipa CNC Serat Laser Mesin motong pikeun Diobral

    Pedaran singket

    1. méja kerja tunggal: las struktur kuat
    2. Max motong aréa: 3000X1500mm
    3. Motong bahan logam: baja Karbon, stainless steel, alloy Aluminium, alloy titanium, Galvanize lambar, Kuningan, Beureum tambaga jsb.