Panel Controller Single Axis Dua Knives Ngahurungkeun CNC Kai Lathe pikeun Baseball Bat

Katerangan pondok:

Fitur Utama

1) Sistem nyetir: Ngadopsi sistem régulasi laju konversi frékuénsi, tiasa nyaluyukeun laju péngkolan iraha waé pikeun ngabéréskeun masalah geter bahan.
2) Spindle: urang bisa ngonpigurasikeun spindle tunggal atawa dua spindles, spindle tunggal bisa ngonpigurasi cuk, dua spindle bisa ngolah dua lembar dina waktos anu sareng pikeun efisiensi tinggi.
3) Bagian kinerja: motor stepper akurasi tinggi, sanggeus program ngitung, ngajamin ukuran processing pasti.
4) Dahar bagian: Taiwan TBL kualitas luhur garis lempeng ngageser rel jeung Jerman NEFF screw bola tepat, ngadalikeun kasalahan linier éféktif.
5) Konverter frékuénsi Jepang kalayan stabilitas anu luhur
6) Sistem operasi dikembangkeun ku sorangan kalawan patén téh gampang pikeun beroperasi.


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    video

    Tag produk

    kayu cnc lathewith spindle tunggal jeung cutters ganda dirancang pikeun pengrajin, usaha leutik atawa produksi industrial, kakuatanmesin bubut kayumesin utamana dipaké pikeun ngarobah bentuk kompléks silinder kai atawa produk kai semi-rengse.

    Katerangan produk

    3

    Aplikasi Dayamesin bubut kayumesin keur Adat Woodworking

    mesin lathe kai kakuatan kalayan spindle tunggal jeung cutters ganda dipaké pikeun ngarobah rupa workpiece cylindrical, kolom staircase, mangkuk seukeut, bar stool suku, tubular seukeut tur karajinan kai wahana, balusters stairway, suku meja makan, tungtung méja suku, sofa suku méja, Kolom Romawi, suku stool bar, kolom umum, washstand, vas kai, meja kai, bat baseball, kolom ranjang barudak, tihang leungeun korsi, parabot kayu mobil, tandu korsi, rel ranjang, tihang lampu, sofa jeung bun suku, baseball kalong jeung sajabana.

    Parameter teknis Power Wood Lathe Mesin pikeun Adat Woodworking

     

    merek APEX
    Modél APEX1530
    Panjang péngkolan maksimum 1500mm
    Max péngkolan diaméterna 300 mm
    Axis jeung bilah sumbu tunggal, 2 bilah
    Laju feed maksimum 2000mm / mnt
    Unit pangaturan minimum 0,1 mm
    kakuatan motor Spindle 4KW
    Sasayogian tanaga AC380v/50hZ
    Gemblengna dimensi 3300 * 1500 * 1300mm
    Beurat 1600 kg
    Rentang harga $ 6,980,00 - $ 7,680,00

     

    Fitur Power Wood Lathe Mesin pikeun Adat Woodworking

    1. Hiji thimble, hiji cuk na hiji backlash, éta bisa ditingkatkeun ku dua chucks na dua backlash meh bisa ngalengkepan workpiece nu sakaligus.

    Wood Lathe Machine for Custom Woodworking

    2. Beurat-tugas jeung stabilitas alus ulah oyag nalika spindle nu rotates kalawan speed tinggi pikeun prosés workpiece ukuran badag, sarta speed spindle utama bisa disaluyukeun ngaliwatan converter frékuénsi.

    Power wood lathe body

    3. Operasi gampang, urang tiasa ngagambar ku Coredraw, Artcam, AutoCAD na softwares sejen, jeung kontrol langsung ku komputer kabinét CNC (Konfigurasi PC Industri) atawa mindahkeun file kana mesin ku USB (konfigurasi cecekelan DSP).
    1613889519

    4. The CNC lathe kai adopts Taiwan TBI bola screw jeung Taiwan Hiwin rail pasagi kalawan precision ngirimkeun tinggi jeung umur panjang.modul badag hélik / rak diagonal.precision tinggi jeung awét.
    5.High akurasi stepper motor, sanggeus program ngitung, ngajamin ukuran processing pasti.

    Single spindle double cutters power wood lathe

    Kakuatan Mesin Lathe Kai pikeun Projects Woodworking Adat

    楼梯立柱样品 (2)组合 (8)
    Pangiriman Internasional Sakuliah Dunya

    Kabéh routers CNC bisa shipped sakuliah dunya ku laut, ku hawa atawa ku logistik express internasional via DHL, FEDEX, UPS.Anjeun wilujeng sumping pikeun meunangkeun cutatan bébas ku ngeusian formulir kalawan ngaran, email, alamat lengkep, produk jeung sarat, urang sakedapan bakal ngahubungan Anjeun sareng inpo lengkep kaasup métode pangiriman paling merenah (gancang, aman, wijaksana) jeung angkutan barang.

    CNC-FIBER-LASER-MACHINE CNC-MACHINE CNC-ROUTER-MACHINE METLA-MOULD-MACHINE CNC-ROUTER WOOD-LATHE

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami