Kalawan ngembangkeun sinambung téhnologi laser, lambar logammesin motong laserjeungmesin motong laser pipegeus laun ngaganti métode motong tradisional jeung kalenturan jeung kalenturan maranéhanana.Dinten ayeuna, kuring bakal ngapopulerkeun pikeun sadayana.Naon kagunaan peralatan mesin motong laser sareng industri mana anu tiasa dianggo?

 

1. Industri pangolahan logam lambar

Kalawan ngembangkeun gancang tina téhnologi processing lambar logam, parabot motong lambar logam tradisional bisa euweuh minuhan sarat tina téhnologi ayeuna jeung motong bentuk.Motong laser laun-laun ngagentos alat-alat tradisional kalayan kaunggulan kalenturan anu luhur sareng laju motong gancang.Serat mesin motong laser Hal ieu loba dipaké dina widang ngolah lambar logam.

2. Olahraga sarta industri alat kabugaran

Diversifikasi alat kabugaran ogé nyayogikeun syarat anu luhur pikeun ngolah.Rupa-rupa spésifikasi sareng bentuk ngajantenkeun pamrosésan tradisional rumit sareng henteu efisien.motong laser boga kalenturan processing tinggi, sarta bisa ngalakonan processing fléksibel ngaropéa pikeun pipa béda jeung pelat, sarta produk rengse sanggeus ngolah téh lemes jeung burr-gratis, tanpa processing sekundér, sarta kualitas sarta efisiensi anu greatly ningkat dibandingkeun prosés tradisional.