CNC Kai Lathe Fitur
1.APEXCNC 15030 mesin lathe kai ieu husus dirancang pikeun woodworking.Cai mibanda precision tinggi, speed gancang, ongkos-éféktif.
2.Strong lathe bed, ketebalan tina beusi matak ngahontal 24mm, kalawan stabilitas alus
3.The supporter puseur nyegah oyagna kai ramping salila ngolah.
4.High Kelas frékuénsi converter kalawan stabilitas tinggi
5.Compat kalawan sababaraha software design CAD / Cam, operasi gampang.

CNC Wood Lathe Aplikasi:
Pikeun produksi jati kai padet, tangga kai padet, kolom kai, rak lantai kai padet, hiasan kai, karajinan kai,
kayaning puteran potongan gawé machining.Manglaku ka jati, staircases, hiasan, karajinan kai pabrik manufaktur, jsb.

Produk ahir ngawengku rupa-rupa lembar kerja cylindrical, bentuk mangkok, bentuk tubular jeung karajinan kai wahana, kayaning rupa kolom staircase, kolom Romawi, kolom umum, méja atawa korsi suku, washstand, vas kai, méja kai, baseball bat, mobil jati kai. , kolom ranjang barudak, jsb.