Mesin motong lasergaduh syarat tinggi pikeun stabilitas suhu nalika digawé, jadi naon masalah utama mesin motong laser?

  1. Nalika mesin motong laser logam kaca ngoperasikeun, suhu lingkungan sabudeureun luhur.
  2. Balikna pipa cai tina cai cooling teu normal, hasilna aliran cai inadequate.
  3. Lampu kerja tina mesin motong laser logam kaca teuing kuat.
  4. Pompa cai kotor teuing, sareng panyalindungan cai diblokir, sahingga aliran cai kirang.
  5. Mesin motong laser logam kaca geus digawé pikeun panjang teuing dina suksesi.
  6. Pariksa naha laser bisa pencét dina lénsa reflective munggaran.Upami teu mungkin, saluyukeun posisi lensa kahiji.
  7. Buka tombol, mesin motong teu boga respon

Lamun mesin motong laser logam lumangsung dina prosés gawé, Anjeun mimitina kudu pariksa naha sakabéh alat ieu Powered on.Upami teu aya kakuatan, pastikeun nyelapkeun catu daya.Leres, upami éta lepat, pastikeun ngartos parangkat lunak anu relevan sareng parameter sanésna.

2

8.There euweuh laser dina kaayaan gawé

Salila karya sabenerna tina mesin motong laser, inspeksi éféktif kudu dipigawé nurutkeun rupa kaayaan béda.Ieu mungkin yén mesin motong laser logam téh alatan kaayaan ieu.Penyesuaian ogé tiasa janten sababaraha masalah dina jalur.Teras, upami ieu leres-leres, anjeun tiasa nangtoskeun modél catu daya ku nunjuk catu daya.

9.Laser intermittent

Nalika mesin motong laser berpungsi, meureun aya kaayaan intermittent.Bisa jadi yén sirkulasi cai teu utamana lemes.Pikeun mariksa sareng ngabersihkeun bak cai anu aya hubunganana, anjeun kedah ningali upami pompa henteu kahalang sareng tiasa rutin ngeruk pipa cai.

tampilan sampel

3

Pabrik

4

DileupaskeunkuJinan APEX Mesin Equipment Co., Ltd.


waktos pos: May-07-2022