CNC Kayu LatheAplikasi:

Pikeun produksi jati kai padet, tangga kai padet, kolom kai, rak lantai kai padet, hiasan kai, karajinan kai,
kayaning puteran potongan gawé machining.Manglaku ka jati, staircases, hiasan, karajinan kai pabrik manufaktur, jsb.

Produk ahir ngawengku rupa-rupa lembar kerja cylindrical, bentuk mangkok, bentuk tubular jeung karajinan kai wahana, kayaning rupa kolom staircase, kolom Romawi, kolom umum, méja atawa korsi suku, washstand, vas kai, méja kai, baseball bat, mobil jati kai. , kolom ranjang barudak, jsb.

Keunggulan CNC Wood Lathe:

1.It boga precision tinggi, speed gancang, ongkos-effective.This ukuranana digawé diaméterna 650mm, panjang gawé téh 3500mm

2.Strong lathe bed, ketebalan tina beusi matak ngahontal 24mm, kalawan stabilitas alus

3.The supporter puseur nyegah oyagna kai ramping salila ngolah.

4.High Kelas frékuénsi converter kalawan stabilitas tinggi

5.Compat kalawan sababaraha software design CAD / Cam, operasi gampang.

6.Color jeung ukuran bisa ngaropéa

 

Sampel Bubut Kayu CNC: