Warta

  • Large Format Optical Fiber Marking Machine

    Format ageung Serat Optik Mesin Nyirian

    Katerangan produk: 1. Non-kontak nyirian: Laser nyirian diprosés kana non-mékanis "péso", bisa ditandaan dina beungeut percetakan nu mana wae nu biasa atawa henteu teratur, sarta nyirian workpiece nu teu ngahasilkeun stress internal, mastikeun katepatan tina workpiece.Henteu aya korosi dina permukaan kerja ...
    Maca deui
  • Laser cutting machine opens a new era of aluminum furniture

    Mesin motong laser muka jaman anyar jati aluminium

    Pikeun lila, bahan baku utama jati téh kai, nu teu ngan wastes tatangkalan, tapi leuwih importantly, komponén kimiawi ditambahkeun dina prosés assembly jati bisa gampang ngabalukarkeun polusi hawa sarta ngabahayakeun kaséhatan manusa.Dina taun-taun ayeuna, sadaya-aluminium furn ...
    Maca deui
  • Causes of errors in laser cutting machines

    Nyababkeun kasalahan dina mesin motong laser

    Aya seueur masalah nalika nganggo mesin motong laser logam, kalebet kasalahan dina prosés motong laser, sareng pangaruh motong laser henteu saé.Jadi kumaha kasalahan ieu lumangsung?1. Workpiece kasalahan geometric: Alatan sagala rupa alesan, beungeut obyék processing henteu rata, sarta panas ...
    Maca deui
  • APEX CNC Wood Lathe Machine

    APEX CNC Kai Mesin Lathe

    CNC Kai Lathe Aplikasi: Pikeun produksi jati kai padet, staircase kai padet, kolom kai, rak lantai kai padet, hiasan kai, karajinan kai, kayaning puteran potongan kerja machining.Manglaku ka jati, staircases, dekoratif, karajinan kai pabrik manufaktur, jsb The ...
    Maca deui
  • Common problems encountered by laser cutting machines in operations

    masalah umum encountered ku mesin motong laser dina operasi

    Mesin motong laser gaduh syarat anu luhur pikeun stabilitas suhu nalika damel, janten naon masalah utama mesin motong laser?Nalika mesin motong laser logam kaca ngoperasikeun, suhu lingkungan sabudeureun luhur.Balikna pipa cai tina cai cooling henteu ...
    Maca deui
  • Features and application of woodturning lathes

    Fitur sarta aplikasi lathes woodturning

    CNC Kai Lathe Fitur 1.APEXCNC 15030 mesin lathe kai ieu husus dirancang pikeun woodworking.Cai mibanda precision tinggi, speed gancang, ongkos-éféktif.2.Strong lathe bed, ketebalan tina beusi matak ngahontal 24mm, kalawan stabilitas alus 3.The supporter puseur nyegah oyagna kai ramping salila ...
    Maca deui
  • The uses of fiber laser cutting machines

    Mangpaat mesin motong serat laser

    Kalawan ngembangkeun sinambung téhnologi laser, lambar logam mesin motong laser sarta pipe mesin motong laser geus laun ngaganti métode motong tradisional kalawan kalenturan sarta kalenturan maranéhanana.Dinten ayeuna, kuring bakal ngapopulerkeun pikeun sadayana.Naon kagunaan mesin motong laser ...
    Maca deui
  • Influence of laser cutting machine parameters on cutting quality

    Pangaruh parameter mesin motong laser dina kualitas motong

    Parameter tina mesin motong serat laser pohara penting, nu langsung mangaruhan kualitas motong.1.Influence tekanan hawa bantu Dina prosés motong laser, tekanan hawa bantu bisa niup off slag salila motong sarta niiskeun zone panas kapangaruhan tina motong.Auxilia...
    Maca deui
  • 3W 5W UV laser marking machine

    3W 5W UV laser nyirian mesin

    Pedaran Produk Aplikasi tina UV laser nyirian System: 1. UV laser mesin nyirian loba dipaké dina komponén éléktronik, chargers batré, kawat listrik, asesoris komputer, asesoris handphone (layar handphone, layar LCD) jeung produk komunikasi.2. sinar UV...
    Maca deui
  • Advantages of Fiber Laser cutting machine

    Kaunggulan tina mesin motong serat laser

    Dina pamrosésan sareng produksi ayeuna, téknologi motong laser sareng motong plasma seueur dianggo, khususna mesin motong laser, salaku alat motong efisiensi tinggi, parantos janten langkung dewasa sareng cocog pikeun sagala rupa industri.Mesin motong serat laser ngagunakeun b ...
    Maca deui
  • Bright carbon steel cutting.

    motong baja karbon caang.

    Dina pamrosésan logam, pamakéan-kakuatan tinggi laser motong baja karbon boga advantages.How pisan signifikan pikeun ménta burr-gratis, motong permukaan caang jeung téhnologi prosés séjén hususna penting.Jeung kanaékan bertahap dina ketebalan tina piring, pikeun ngahontal cuttin permukaan caang ...
    Maca deui
  • Fault analysis of engraving machine

    Analisis kasalahan tina mesin ukiran

    Alarm gagal: Alarm overtravel hartina mesin geus ngahontal posisi wates salila operasi.Mangga parios nurutkeun léngkah di handap ieu: 1. Naha ukuran grafik dirancang ngaleuwihan rentang processing.2. Pariksa naha garis sambungan antara aci motor mesin ...
    Maca deui