Jinan Sale 2 Spindles Ngaktipkeun Gawé Mesin Lathe Kai pikeun Table Legs Tangga

Katerangan pondok:

APEX Brand cnc lathe kai gaduh model béda, kayaning APEX15016,APEX15030,APEX20030,APEX30030etc.the ukuran bisa ngaropéa, kami nawiskeun 2 taun jaminan, sakabéh rojongan teknis hirup.
Pikeun kahiji kalina cooperation, urang bakal mantuan pikeun ngajawab masalah di handap, kayaning milih ékonomi tapi-kinerja tinggi mesin, ongkos pengiriman barang, impor fee pajeg custom, masalah sanggeus diobral, rojongan teknis jsb.


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    video

    Tag produk

    2 Spindles Ngaktipkeun Gawé Mesin Lathe Kai dilengkepan sumbu ganda pikeun péngkolan staircases, balusters stairway, stairway tulisan newel, suku méja, suku korsi, rel ranjang, kalong baseball, jsb Ayeuna tehmesin bubut kayupikeun dijual kalawan harga low.

    Katerangan produk

    3

    Fitur tina mesin lathe kai CNC otomatis

    1. Sakabeh awak mesin lathe ieu matak beusi, nu suhu luhur annealing tur ngageter relief stress, jadi awak lathe stabilized tur moal deformed salawasna.
    2. Mesin lathe kai dilengkepan spindles 2pcs pikeun twisting, grooving, slotting, jsb.
    3. The lathe kai adopts sistem DSP canggih kalawan sambungan USB, dioperasikeun ku cecekelan, operasi merenah.Mesin bubut lengkep tiasa dianggo off-line sareng henteu nyandak sumber komputer.
    4. The lathe kai adopts Jerman bola screw jeung Taiwan PMI hélik pituduh rail pasagi kalawan precision ngirimkeun tinggi jeung umur panjang.Nawar modul hélik / rak diagonal.
    5. Cocog jeung sababaraha software design CAD / Cam: type3, artcam, jsb.
    6. Puteran speed disaluyukeun ku inverter, sarta data speed ditémbongkeun dina ngadalikeun panel kabinét.
    7. Hiji waktos setelan alat nepi ka rengse sakabeh sapotong karya.
    8. Double sumbu bisa ganda efisiensi kerja, jeung 4 PCS kai lathe cutter nyieun motong kai leuwih lemes jeung stabil.
    9. Cara transmisi gear hélik, anu ngajadikeun laju kerja anu langkung luhur, sareng kalayan beban beurat anu langkung luhur, jalan lancar, sareng noise anu langkung handap.

    Parameter teknis Mesin lathe kai CNC otomatis

     

    Modél APEX1530
    Max panjang processing 1500mm (2000mm/2500mm/3000mm pikeun pilihan)
    Max péngkolan diaméterna 300 mm
    Tekanan hawa 0.6-0.8Mpa
    Sasayogian tanaga AC 380V 3 fase 50HZ/60HZ (220V pikeun pilihan)
    Laju eupan max 200cm / mnt
    Unit pangaturan mnt 0,01 cm
    Jenis transmisi ballscrew pikeun sumbu XZ, gear pikeun sumbu Y
    Panungtun orbit Taiwan Hiwin
    speed puteran aci utama 0-3000r / mnt
    kakuatan motor 4kw
    Motor spindle 3.5kw hawa cooling spindle
    Sistim kontrol Sistim kontrol DSP
    Motor Stepper motor
    Supir Supir Yako
    Inverter Inverter pangalusna
    Software Ngagambar AutoCAD
    Leungeun controller ngakuan format file *.dxf

     

    Bagian Pilihan pikeun Mesin Lathe Kayu CNC Otomatis

    1. Langkung sumbu Rotary.
    2. Spindle.
    3. sarat kakuatan béda.
    4. Ningkatkeun controller.
    5. Servo motor.
    6. Diaméter gawé leuwih badag sarta panjangna, jsb.
    Otomatis CNC Kai Lathe Mesin Motor
    Servo motor for Wood Lathe Machine
    Dua Spindles pikeun Mesin CNC Kai Lathe Otomatis
    DSC_0010

    Aplikasi Mesin Lathe Kayu CNC Otomatis

    Mesin bubut kai utamana dipaké pikeun staircases, balusters stairway, stairway tulisan newel, suku meja makan, suku tungtung méja, suku méja sofa, bar stool suku, suku korsi, tulisan leungeun korsi, stretchers korsi, rel ranjang, tihang lampu, baseball. kalong, gagang sapu kayu, jsb.

    Otomatis CNC Kai Lathe Mesin Projects

    Samples
    Pangiriman Internasional Sakuliah Dunya
    Kabéh routers CNC bisa shipped sakuliah dunya ku laut, ku hawa atawa ku logistik express internasional via DHL, FEDEX, UPS.Anjeun wilujeng sumping pikeun meunangkeun cutatan bébas ku ngeusian formulir kalawan ngaran, email, alamat lengkep, produk jeung sarat, urang sakedapan bakal ngahubungan Anjeun sareng inpo lengkep kaasup métode pangiriman paling merenah (gancang, aman, wijaksana) jeung angkutan barang.

    CNC-FIBER-LASER-MACHINE CNC-MACHINE CNC-ROUTER-MACHINE METLA-MOULD-MACHINE CNC-ROUTER WOOD-LATHE

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami