Mesin kapang logam

  • Factory Price ATC Metal Engraving Machine Automatic 6060 Mould CNC Router Machine for Sale

    Harga pabrik ATC Metal Engraving Mesin otomatis 6060 kapang CNC router Mesin pikeun diobral

    Brand APEXCNCkapang cnc panggilingan mesin ukiran utamana dipaké pikeun sagala jinis bahan logam, kayaning aluminium, tambaga, stainless steel, baja karbon, serat kaca jsb.
    Ieu desain anyar panutup pinuh 6060 kapang mesin cnc kalawan sistem kontrol NK300, motor servo, speed saum sareng precision tinggi.
    model baku bogaAPEX4040,APEX6080,APEX6090, mesin bisa ngaropéa.

  • Factory Supply Automatic 6060 Metal Router CNC Engraving Machine Mould CNC Machine

    Pabrik suplai otomatis 6060 Metal router CNC Engraving Mesin kapang Mesin CNC

    Brand APEXCNCkapang cnc panggilingan mesin ukiran utamana dipaké pikeun sagala jinis bahan logam, kayaning aluminium, tambaga, stainless steel, baja karbon, serat kaca jsb.
    model baku boga APEX4040, APEX6060, APEX6090, mesin bisa ngaropéa.

  • China Made 6060 Automatic CNC Milling Machine Metal Mould CNC Router Machine

    Cina dijieun 6060 otomatis CNC panggilingan Mesin Metal kapang CNC router Mesin

    Brand APEXCNCkapang cnc panggilingan mesin ukiran utamana dipaké pikeun sagala jinis bahan logam, kayaning aluminium, tambaga, stainless steel, baja karbon, serat kaca jsb.
    model baku boga APEX4040, APEX6060, APEX6090, mesin bisa ngaropéa.

  • China CNC Manufacture Mold Metal Carving Router 6060 Mould CNC Milling Machine for Stainless Steel

    Cina CNC Pabrik kapang Metal ukiran router 6060 kapang CNC Mesin panggilingan pikeun stainless steel

    Brand APEXCNCkapang cnc panggilingan mesin ukiran utamana dipaké pikeun sagala jinis bahan logam, kayaning aluminium, tambaga, stainless steel, baja karbon, serat kaca jsb.
    Ieu desain anyar NK280 sistem kontrol APEX6060 kapang mesin panggilingan cnc, aréa gawe 600 * 600m, Yaskawa servo motor jeung drive, Taiwan Delta inverter jsb.

  • Factory Directly Supply 6060 CNC Milling Router Engraving Machine Metal Mould CNC Router

    Pabrik langsung suplai 6060 CNC panggilingan router Engraving Mesin Metal kapang CNC router

    Serat logam mesin motong laser utamana dipaké pikeun motong baja karbon, stainless steel, alloy aluminium, alloy titanium, plat galvanized, tambaga jeung bahan logam lianna. Widely dipaké dina ngolah lambar logam, chassis éléktronik, alat-alat médis, kitchenware, hadiah, parabot kabugaran. , hiasan, pariwara, pamrosésan logam sareng industri manufaktur sareng pamrosésan sanés.

  • Self cover mould cnc router for Metal Carving, Milling and Drilling

    Panutup diri cnc router pikeun Ukiran Logam, Panggilingan sareng Pangeboran

    # Beusi tuang pinuh pigura, ganda-screw otomatis ngaleungitkeun clearance bola screw, floor-tipe transmisi pituduh linier.
    # kakuatan tinggi cai cooling motor brushless, kamampuhan motong leuwih kuat, maké ogé;
    # Lebu anu dirarancang saé sareng alat tahan cai mastikeun mesin pangropéa gampang;
    # Canggih dina industri CNC, titik memori putus-titik pikeun 10 PCS, ngurangan runtah bahan;
    # Kasaluyuan anu luhur, lumaku pikeun parangkat lunak CNC: type3, Artcam, Castmate, Pore, Weitai, variabel CAD / CAM, jsb.

  • FULL Automatic CNC Milling Machine for Mold Making

    FULL otomatis mesin panggilingan CNC pikeun kapang Nyieun

    # Beusi tuang pinuh pigura, ganda-screw otomatis ngaleungitkeun clearance bola screw, floor-tipe transmisi pituduh linier.
    # kakuatan tinggi cai cooling motor brushless, kamampuhan motong leuwih kuat, maké ogé;
    # Lebu anu dirarancang saé sareng alat tahan cai mastikeun mesin pangropéa gampang;
    # Canggih dina industri CNC, titik memori putus-titik pikeun 10 PCS, ngurangan runtah bahan;
    # Kasaluyuan anu luhur, lumaku pikeun parangkat lunak CNC: type3, Artcam, Castmate, Pore, Weitai, variabel CAD / CAM, jsb.

  • Mould cnc router CNC Milling Machine for Sale at Cheap Price

    Kapang cnc router Mesin panggilingan CNC pikeun Diobral di Harga Murah

    # Beusi tuang pinuh pigura, ganda-screw otomatis ngaleungitkeun clearance bola screw, floor-tipe transmisi pituduh linier.
    # kakuatan tinggi cai cooling motor brushless, kamampuhan motong leuwih kuat, maké ogé;
    # Lebu anu dirarancang saé sareng alat tahan cai mastikeun mesin pangropéa gampang;
    # Canggih dina industri CNC, titik memori putus-titik pikeun 10 PCS, ngurangan runtah bahan;
    # Kasaluyuan anu luhur, lumaku pikeun parangkat lunak CNC: type3, Artcam, Castmate, Pore, Weitai, variabel CAD / CAM, jsb.

  • Metal mould machine APEX6060 for shoe mould making

    mesin kapang logam APEX6060 pikeun pembuatan kapang sapatu

    # Beusi tuang pinuh pigura, ganda-screw otomatis ngaleungitkeun clearance bola screw, floor-tipe transmisi pituduh linier.
    # kakuatan tinggi cai cooling motor brushless, kamampuhan motong leuwih kuat, maké ogé;
    # Lebu anu dirarancang saé sareng alat tahan cai mastikeun mesin pangropéa gampang;
    # Canggih dina industri CNC, titik memori putus-titik pikeun 10 PCS, ngurangan runtah bahan;
    # Kasaluyuan anu luhur, lumaku pikeun parangkat lunak CNC: type3, Artcam, Castmate, Pore, Weitai, variabel CAD / CAM, jsb.

  • 50 Watt Fiber Laser Metal marking Machine for sale at an affordable price

    50 Watt Serat Laser Metal nyirian Mesin pikeun diobral di hiji harga affordable

    Serat laser nyirian mesin bisa dipaké pikeun nyirian logo, nomer serial, kodeu bar jeung pola geulis sejenna dina sagala bahan logam kayaning stainless steel,
    titanium, kuningan, emas, pérak, aluminium sarta loba produk plastik rékayasa kayaning panutup mobile & carjer, meakeun perumahan éléktronika jeung sajabana
    Mesin nyirian laser kami nganggo sumber serat laser kualitas pangsaéna di dunya.Kami gaduh 10w, 20w, 30w sareng 50w pikeun pilihan.
    Diperkirakeun umur sumber laser bakal sakitar 100,000 jam, nyaéta umur 10 kali langkung panjang tibatan laser dioda sareng umur 2 kali langkung panjang tibatan sumber laser serat anu sanés.
    Ieu portabel desktop Serat logam Laser nyirian Mesin pisan gampang ngagunakeun, leutik, lampu, moveable.Ieu pilihan pangalusna anjeun.

  • APEX6090 Desktop CNC Milling Machine for Sale at Cost Price

    APEX6090 Desktop CNC Mesin panggilingan pikeun Diobral di Cost Harga

    Mesin ieu mangrupikeun mesin APEX mini cnc khususna pikeun pariwara & damel kai bumi, upami anjeun gaduh hobi damel kai, éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun (langkung murah & kirang ruang anu dijajah)
    Industri kapang: Rupa-rupa kapang metalloid badag, utamana cocog pikeun kapang busa otomotif, model kapal kai, model kai aviation, rail kapang kai, karéta kapang kai.
    Industri instrumen ukiran permukaan 3-d sareng motong bentuk instrumen skala ageung
    Tanda, plastik, kai, kapang, jsb

  • Iron Steel Copper Metal Mould Cutter Engraver 6060 CNC Milling Machine

    Beusi Steel Tambaga Metal kapang cutter Engraver 6060 CNC Mesin panggilingan

    CNC panggilingan Mesin fitur Utama
    1. Struktur beusi tuang sakabeh, awak moal transformasi pikeun pamakéan panjang.
    2. XYZ ngagunakeun 25mm HIWIN rel pituduh pasagi linier, éta leuwih stabil batan hiji babak normal.
    3. transmisi XYZ ngagunakeun precision tinggi bola screw, ulah spindle nu dumadakan luhur jeung ka handap.
    4. Gantry dibereskeun, design move tabel nyieun mesin leuwih tepat.
    5. Sistem DSP controller, precision luhur, gampang tur leuwih merenah pikeun operate.optional TK100 / Ncstudio / Syntec sistem kontrol

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2