Serat / Plasma Mesin motong Metal

  • China CNC Manufacture CNC Pipe Cutter 5 Axis 3D CNC Plasma Cutting Machine for Metal

    Cina CNC Pabrik CNC pipe cutter 5 Axis 3D CNC Plasma motong Mesin pikeun Metal

    APEX Brand 5 sumbu pipe mesin motong plasmautamana dipaké pikeun motong pipa buleud, pipa pasagi, sarta pipa rectangular.
    Bisa motong rupa-rupa grafik kompléks kayaning bukaan pipa, alur, sarta bevels sudut leutik.
    Panjang motong nyaéta 6 méter, 9 méter, sareng 12 méter.Rojongan kustomisasi

  • 5×10 Hypertherm Plasma Cutter for Sheet Metal and Metal Pipe

    5 × 10 Hypertherm Plasma cutter pikeun lambaran logam jeung pipa logam

    1.mesin motong plasma dipaké ranjang lathe dilas tina baja profiled kandel, leuwih padet tur stabil.
    2. Rojongan software FASTCAM nyarang kayaning jalur kode G baku dihasilkeun file ogé bisa dibaca ku software konversi software kayaning AUTOCAD dihasilkeun DXF, format DWG.U disk exchange sistem kontrol ngolah file, gampang beroperasi.

  • Hot sale 2021 Best 1530  CNC Plasma cutting machine

    diobral panas 2021 pangalusna 1530 CNC mesin motong Plasma

    1.mesin motong plasma dipaké ranjang lathe dilas tina baja profiled kandel, leuwih padet tur stabil.
    2. Rojongan software FASTCAM nyarang kayaning jalur kode G baku dihasilkeun file ogé bisa dibaca ku software konversi software kayaning AUTOCAD dihasilkeun DXF, format DWG.U disk exchange sistem kontrol ngolah file, gampang beroperasi.

  • Hot sale Large Gantry Industrial Plasma Cutting Machine

    Hot diobral ageung Gantry Industrial Plasma motong Mesin

    1) Beam ngagunakeun desain struktural lampu, kalawan struktur rigidity alus, deadweight lampu sarta inersia smallmovement.
    2) Struktur gantry, Y sumbu dipaké dual-motor sistem dual-disetir, X, Y, Z sumbu sadayana ngagunakeun dual-straightrail nu nyieun mesin nyetir mulus kalawan-precision tinggi.
    Lengkep ngajawab metode pangolahan manual tradisional.Ningkatkeun efisiensi sababaraha kali.

  • 1530 Fiber Laser Generator CNC Metal Pipe/Tube Laser Cutting Machine

    1530 Serat laser generator CNC Metal pipe / Tube Laser Mesin motong

    Serat mesin motong laser ngadopsi dunya kawentar Jerman IPG sumber laser serat sarta sumber laser Raycus, Raytools motong sirah jeung sistem fokus dinamis, éta bisa motong sarta punch rupa béda tina bahan logam kalawan precision tinggi na speed tinggi.Kusabab laser dikirimkeun ku serat, éta henteu kedah pangropéa atanapi nyaluyukeun jalur optik laser, éta ngirangan tingkat kasalahan mesin sareng manjangkeun umur kerja.aréa motong format badag meets tungtutan rupa-rupa processing logam.

  • Sale with affordable price High Power Fiber Laser Metal Cutting Machine

    Diobral kalawan harga affordable High Power Serat laser Metal motong Mesin

    Serat mesin motong laser ngadopsi dunya kawentar Jerman IPG sumber laser serat sarta sumber laser Raycus, Raytools motong sirah jeung sistem fokus dinamis, éta bisa motong sarta punch rupa béda tina bahan logam kalawan precision tinggi na speed tinggi.Kusabab laser dikirimkeun ku serat, éta henteu kedah pangropéa atanapi nyaluyukeun jalur optik laser, éta ngirangan tingkat kasalahan mesin sareng manjangkeun umur kerja.aréa motong format badag meets tungtutan rupa-rupa processing logam.

  • Fiber Laser Cutting Machine for Metal Sheet, Tube and Pipe

    Mesin motong serat laser pikeun lambaran logam, pipah sareng pipa

    Serat mesin motong laser ngadopsi dunya kawentar Jerman IPG sumber laser serat sarta sumber laser Raycus, Raytools motong sirah jeung sistem fokus dinamis, éta bisa motong sarta punch rupa béda tina bahan logam kalawan precision tinggi na speed tinggi.Kusabab laser dikirimkeun ku serat, éta henteu kedah pangropéa atanapi nyaluyukeun jalur optik laser, éta ngirangan tingkat kasalahan mesin sareng manjangkeun umur kerja.aréa motong format badag meets tungtutan rupa-rupa processing logam.

  • 1530 Fiber Laser Metal Pipe Cutting Machine for sale

    1530 Serat laser Metal Pipe motong Mesin pikeun diobral

    Serat mesin motong laser ngadopsi dunya kawentar Jerman IPG sumber laser serat sarta sumber laser Raycus, Raytools motong sirah jeung sistem fokus dinamis, éta bisa motong sarta punch rupa béda tina bahan logam kalawan precision tinggi na speed tinggi.Kusabab laser dikirimkeun ku serat, éta henteu kedah pangropéa atanapi nyaluyukeun jalur optik laser, éta ngirangan tingkat kasalahan mesin sareng manjangkeun umur kerja.aréa motong format badag meets tungtutan rupa-rupa processing logam.

  • 2021 Best Fiber Laser Cutting Machine for Metal

    2021 Serat Laser Mesin motong pangalusna pikeun Metal

    Serat mesin motong laser ngadopsi dunya kawentar Jerman IPG sumber laser serat sarta sumber laser Raycus, Raytools motong sirah jeung sistem fokus dinamis, éta bisa motong sarta punch rupa béda tina bahan logam kalawan precision tinggi na speed tinggi.Kusabab laser dikirimkeun ku serat, éta henteu kedah pangropéa atanapi nyaluyukeun jalur optik laser, éta ngirangan tingkat kasalahan mesin sareng manjangkeun umur kerja.aréa motong format badag meets tungtutan rupa-rupa processing logam.

  • 1530 Fiber Laser Cutting Machine for Sheet Metal Fabrication

    1530 Serat Laser Mesin motong pikeun Lambaran Metal Fabrikasi

    Serat mesin motong laser ngadopsi dunya kawentar Jerman IPG sumber laser serat sarta sumber laser Raycus, Raytools motong sirah jeung sistem fokus dinamis, éta bisa motong sarta punch rupa béda tina bahan logam kalawan precision tinggi na speed tinggi.Kusabab laser dikirimkeun ku serat, éta henteu kedah pangropéa atanapi nyaluyukeun jalur optik laser, éta ngirangan tingkat kasalahan mesin sareng manjangkeun umur kerja.aréa motong format badag meets tungtutan rupa-rupa processing logam.

  • Hot sale Jinan Factory directly Fiber Laser Metal Cutting Machine

    Hot diobral Jinan Factory langsung Serat laser Metal motong Mesin

    Serat mesin motong laser ngadopsi dunya kawentar Jerman IPG sumber laser serat sarta sumber laser Raycus, Raytools motong sirah jeung sistem fokus dinamis, éta bisa motong sarta punch rupa béda tina bahan logam kalawan precision tinggi na speed tinggi.Kusabab laser dikirimkeun ku serat, éta henteu kedah pangropéa atanapi nyaluyukeun jalur optik laser, éta ngirangan tingkat kasalahan mesin sareng manjangkeun umur kerja.aréa motong format badag meets tungtutan rupa-rupa processing logam.

  • Affordable Fiber Laser Cutting Machine for Metal Tubes and Metal Pipes

    Affordable Serat Laser Mesin motong pikeun tabung logam jeung pipa logam

    Serat mesin motong laser ngadopsi dunya kawentar Jerman IPG sumber laser serat sarta sumber laser Raycus, Raytools motong sirah jeung sistem fokus dinamis, éta bisa motong sarta punch rupa béda tina bahan logam kalawan precision tinggi na speed tinggi.Kusabab laser dikirimkeun ku serat, éta henteu kedah pangropéa atanapi nyaluyukeun jalur optik laser, éta ngirangan tingkat kasalahan mesin sareng manjangkeun umur kerja.aréa motong format badag meets tungtutan rupa-rupa processing logam.