Laser nyirian Mesin

  • Double Head Fiber Laser Marking Machine

    Ganda Kepala Serat laser nyirian Mesin

    Serat laser nyirian mesin bisa dipaké pikeun nyirian logo, nomer serial, kodeu bar jeung pola geulis sejenna dina sagala bahan logam kayaning stainless steel,

    titanium, kuningan, emas, pérak, aluminium sarta loba produk plastik rékayasa kayaning panutup mobile & carjer, meakeun perumahan éléktronika jeung sajabana

    Mesin nyirian laser kami nganggo sumber serat laser kualitas pangsaéna di dunya.Kami gaduh 10w, 20w, 30w sareng 50w pikeun pilihan.

    Diperkirakeun umur sumber laser bakal sakitar 100,000 jam, nyaéta umur 10 kali langkung panjang tibatan laser dioda sareng umur 2 kali langkung panjang tibatan sumber laser serat anu sanés.

    Ieu portabel desktop Serat logam Laser nyirian Mesin pisan gampang ngagunakeun, leutik, lampu, moveable.Ieu pilihan pangalusna anjeun.

  • Jinan Factory Production Line Galvo Fiber Laser Printer Marking Machine for PVC PE Pipe

    Jinan Factory Line Produksi Galvo Serat Laser Printer Nyirian Mesin pikeun PVC PE pipe

    3D dinamis fokus CO2 laser nyirian / ukiran / mesin motong kalawan 200W CO2 RF tube laser ieu utamana dirancang pikeun 2D / 3D ukiran sarta motong kartu kertas, kaasup kartu libur, kartu uleman, kartu kawinan, kartu natal.Katerangan Produk 3D Dynamic Focus RF CO2 mesin nyirian laser dilengkepan tabung laser RF kakuatan tinggi anu diimpor ti Amérika.The RF CO2 mesin laser 200W kalawan precision tinggi, speed tinggi na hirupna digawé panjang.3D Dinamis Pokus RF CO2 laser motong ...
  • High Precision UV Laser Marking Machine

    High Precision UV Laser nyirian Mesin

    Precision tinggi UV laser nyirian mesin adopts Ultraviolet laser nu utamana dipaké dina ultra-halus nyirian pikeun plastik, kaasup PC (polycarbonate), PP (polipropilén), pe (poliétilén), PA, ABS, PMMA, silikon, keramik jeung kaca kristal, ayeuna mesin ukiran laser UV pikeun dijual kalayan harga anu lumayan.Katerangan Produk Mesin nyirian laser UV disebut ogé mesin ukiran laser UV, anu ngagaduhan kualitas sinar anu luhur sareng titik alit, sareng ngolah daérah anu kapangaruhan panas alit, w ...
  • High Speed 3D Crystal Laser Engraving Machine for Sale

    High Speed ​​3D Kristal Laser Engraving Mesin pikeun Diobral

    Mesin ukiran laser kristal 3D tiasa?jero ngukir 2D sareng?3D?pola dina kristal, kaca sareng?acrylic, jsb anu transparan?bahan, 3D Cubiio laser engraver kompak pisan cocog pikeun piala,?potret,?ngaran jeung?sejenna? pribadi?kado?souvenir 3D kristal laser ukiran bisnis.Katerangan Produk Mesin ukiran laser kristal 3D mangrupikeun mesin ukiran laser 3D profésional pikeun ngukir pola 2D atanapi 3D, ngadesain jero kubus kristal atanapi kaca ku laser.Las 3D...
  • Hot sale Desktop CO2 Laser Marking Machine

    Panas diobral Desktop CO2 laser nyirian Mesin

    JINAN APEX CNClaser nyirian mesin emas pérak tungsten ring laser ukiran mesin serat laser spidol perhiasan pinggel cocog pikeun nyirian on sagala jinis logam jeung parsial nonmetal.
    Éta tiasa nyirian waktos, tanggal, téks, séri sareng nomer bagian, logo perusahaan, ikon, simbol, kode bar, atanapi kode 2D, matriks sareng fon vektor dina sadaya permukaan logam polos, dicét, bubuk coated, anodized atanapi plated, naha aranjeunna nyaéta cadar datar, surfaces melengkung, atawa cylinders.When kakuatan luhur 30w 50w 60w 200w, serat laser ogé bisa jero ukiran sarta motong logam perhiasan, kayaning emas, pérak, titanium, baja, kuningan tambaga jsb.

  • CO2 JPT Laser Tube 30W Laser Marking Machine

    CO2 JPT laser tube 30W Laser nyirian Mesin

    Serat laser nyirian mesin bisa dipaké pikeun nyirian logo, nomer serial, kodeu bar jeung pola geulis sejenna dina sagala bahan logam kayaning stainless steel,
    titanium, kuningan, emas, pérak, aluminium sarta loba produk plastik rékayasa kayaning panutup mobile & carjer, meakeun perumahan éléktronika jeung sajabana
    Mesin nyirian laser kami nganggo sumber serat laser kualitas pangsaéna di dunya.Kami gaduh 10w, 20w, 30w sareng 50w pikeun pilihan.
    Diperkirakeun umur sumber laser bakal sakitar 100,000 jam, nyaéta umur 10 kali langkung panjang tibatan laser dioda sareng umur 2 kali langkung panjang tibatan sumber laser serat anu sanés.
    Ieu portabel desktop Serat logam Laser nyirian Mesin pisan gampang ngagunakeun, leutik, lampu, moveable.Ieu pilihan pangalusna anjeun.

  • CO2 Laser Marking Machine hot sales

    CO2 laser nyirian Mesin jualan panas

    APEXCNC runtuyan CO2 mesin laser nyirian ieu dilengkepan dijieun-in-China frekuensi radio laser (segel logam) atawa tube laser kaca, sistem scanning gancang-speed kalawan kaca spion ngageter jeung sistem kontrol na.

  • Desktop Laser Engraving Machine with CO2 Laser for hot sale

    Desktop Laser Engraving Mesin kalawan CO2 Laser pikeun diobral panas

    APEXCNC runtuyan CO2 mesin laser nyirian ieu dilengkepan dijieun-in-China frekuensi radio laser (segel logam) atawa tube laser kaca, sistem scanning gancang-speed kalawan kaca spion ngageter jeung sistem kontrol na.

  • CO2 Laser Wood Marking Machine Hot sales

    CO2 laser Kai nyirian Mesin Hot jualan

    JINAN APEX CNClaser nyirian mesin emas pérak tungsten ring laser ukiran mesin serat laser spidol perhiasan pinggel cocog pikeun nyirian on sagala jinis logam jeung parsial nonmetal.
    Éta tiasa nyirian waktos, tanggal, téks, séri sareng nomer bagian, logo perusahaan, ikon, simbol, kode bar, atanapi kode 2D, matriks sareng fon vektor dina sadaya permukaan logam polos, dicét, bubuk coated, anodized atanapi plated, naha aranjeunna nyaéta cadar datar, surfaces melengkung, atawa cylinders.When kakuatan luhur 30w 50w 60w 200w, serat laser ogé bisa jero ukiran sarta motong logam perhiasan, kayaning emas, pérak, titanium, baja, kuningan tambaga jsb.

  • Hot sale Flying Laser Marking machine with 20W Fiber Laser Source

    Hot sale Flying laser nyirian mesin jeung 20W Serat Laser Sumber

    Serat laser nyirian mesin bisa dipaké pikeun nyirian logo, nomer serial, kodeu bar jeung pola geulis sejenna dina sagala bahan logam kayaning stainless steel,
    titanium, kuningan, emas, pérak, aluminium sarta loba produk plastik rékayasa kayaning panutup mobile & carjer, meakeun perumahan éléktronika jeung sajabana
    Mesin nyirian laser kami nganggo sumber serat laser kualitas pangsaéna di dunya.Kami gaduh 10w, 20w, 30w sareng 50w pikeun pilihan.
    Diperkirakeun umur sumber laser bakal sakitar 100,000 jam, nyaéta umur 10 kali langkung panjang tibatan laser dioda sareng umur 2 kali langkung panjang tibatan sumber laser serat anu sanés.
    Ieu portabel desktop Serat logam Laser nyirian Mesin pisan gampang ngagunakeun, leutik, lampu, moveable.Ieu pilihan pangalusna anjeun.

  • 2021 Best Fiber Laser Engraver with Full Enclosed Cover OEM Model

    2021 Pangalusna Serat Laser Engraver kalawan Full Enclosed Cover Modél OEM

    Serat laser nyirian mesin bisa dipaké pikeun nyirian logo, nomer serial, kodeu bar jeung pola geulis sejenna dina sagala bahan logam kayaning stainless steel,
    titanium, kuningan, emas, pérak, aluminium sarta loba produk plastik rékayasa kayaning panutup mobile & carjer, meakeun perumahan éléktronika jeung sajabana
    Mesin nyirian laser kami nganggo sumber serat laser kualitas pangsaéna di dunya.Kami gaduh 10w, 20w, 30w sareng 50w pikeun pilihan.
    Diperkirakeun umur sumber laser bakal sakitar 100,000 jam, nyaéta umur 10 kali langkung panjang tibatan laser dioda sareng umur 2 kali langkung panjang tibatan sumber laser serat anu sanés.
    Ieu portabel desktop Serat logam Laser nyirian Mesin pisan gampang ngagunakeun, leutik, lampu, moveable.Ieu pilihan pangalusna anjeun.

  • New Design Color Fiber Laser Engraving Machine for sale

    Desain Anyar Warna Serat Laser Engraving Mesin pikeun diobral

    Serat laser nyirian mesin bisa dipaké pikeun nyirian logo, nomer serial, kodeu bar jeung pola geulis sejenna dina sagala bahan logam kayaning stainless steel,
    titanium, kuningan, emas, pérak, aluminium sarta loba produk plastik rékayasa kayaning panutup mobile & carjer, meakeun perumahan éléktronika jeung sajabana
    Mesin nyirian laser kami nganggo sumber serat laser kualitas pangsaéna di dunya.Kami gaduh 10w, 20w, 30w sareng 50w pikeun pilihan.
    Diperkirakeun umur sumber laser bakal sakitar 100,000 jam, nyaéta umur 10 kali langkung panjang tibatan laser dioda sareng umur 2 kali langkung panjang tibatan sumber laser serat anu sanés.
    Ieu portabel desktop Serat logam Laser nyirian Mesin pisan gampang ngagunakeun, leutik, lampu, moveable.Ieu pilihan pangalusna anjeun.