Harga Pabrik Jinan 3 Axis CNC router Mesin Ukiran Kayu pikeun Iklan Jati

Katerangan pondok:

Ieu tipe promotion APEX1325 cnc router pikeun konsumén agén, T-slot méja, sistem kontrol NCstudio, step motor jeung drivers, 3.0kw cai cooling spindle jsb.

Ogé gaduh APEX1530, APEX2030, APEX2040 ETC.Modél mesin bisa ngaropéa.
2 Taun jaminan rojongan teknis sakabeh kahirupan, latihan online ogé bisa ngirim insinyur ngalakukeun latihan di pabrik asing.


Rincian produk

Tag produk

Fitur Mesin
1. Sakabeh ranjang lathe na gantry anu sakabeh casting aluminium (sakabeh casting beusi nyaeta pilihan)
2. XYZ sumbu ngadopsi linier pasagi pituduh rail (Taiwan HIWIN atanapi PMI, diaméterna 20mm) operasi lemes, precision tinggi, umur panjang
3. Ngadopsi kontrol Ncstudio, ngarojong win7 / xp / 2000.sistem kontrol Richauto A11S, 512MB.Sistem kontrol DSP sareng Mach3 nyaéta pilihan.
4. Sistim cooling slot cai stainless steel mantuan parabot tiis nalika digawé, avoide alat megatkeun, bahan nempel.
5. Ngadopsi 3.0 KW cai cooling spindle, kakuatan badag cocog pikeun ukiran sarta motong.ER20, rojongan alat diaméterna 3.175mm, 4mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12.7mm.
6. mesin téh alus dina ngolah sagala jinis workpiece leutik, loba dipaké dina tanda iklan, badges, logo, alat-alat konstruksi kapang, produk kapang, kapang industri, bahan lumaku anu acrylic, papan warna ganda, PCB, tambaga, aluminium, jsb
7. Ngadopsi Artcam 2008 atanapi Artcam 7.0 software design jalur alat.Cocog jeung Type3, ucancam, AutoCAD jeung saterusna.
8.Working méja pindah ngajadikeun mesin yakin akurasi tinggi.
9.XY ngadopsi lawon dustproof sangkan mesin maintainess gampang

wood cnc router (5)

Parameter Téknis:

No. Katerangan Parameter
1 X, Y, Z Wewengkon Gawé 1300mmx2500mmx200mm
2 Ukuran Méja 1450mm × 2940mm
3 X, Y, Z iinditan Positioning
Akurasi
± 0,02/300mm
4 X, Y, Z Repositioning Akurasi ± 0,02 mm
5 Méja Beungeut méja T-slot
6 Pigura Struktur pipah baja dilas
7 Inverter: Cina Fuling Inverter / Taiwan Delta Inverter
8 Spindle CS water colling spindle/
Italia HSD cooling spindle hawa
9 Saklar wates Japan Omron wates switch
10 Sistem Pelumasan Minyak Manual
11 X, Struktur Y Rak jeung Pinion Girang, Hiwin Square Rail
12 Struktur Z Hiwin Square Rail jeung Ball Screw
13 Max.Konsumsi Daya 5~7KW
14 Max.Rapid Travel Rate 33000mm / mnt
15 Max.Gawé Speed 25000mm / mnt
16 Kakuatan Spindle 3,5 / 4,5 / 5,5 / 6 KW
17 Speed ​​Spindle 0-24000RPM
18 Motor 450B stepper / Yaskawa servo
19 Tegangan Gawé 380V / 220V
20 Basa Paréntah Kode G
21 Sistem operasi Sistim kontrol NCstudio
22 Panganteur Komputer USB
24 Collet ER25
25 X, Y Resolusi <0,03 mm
26 Kasaluyuan software Software Artcam
(Pilihan: Type3 Software)
27 Lingkungan Ngajalankeun
Suhu
0 - 45 centigrade
28 Kalembaban rélatif 30% - 75%
29 Ukuran bungkusan 3150mmX2100mmX1900mm
30 NW 1500KG
31 GW 1800KG
32 Bagian Pilihan Air Cooling Spindle atawa Cai Cooling Spindle
Syntec Control System
Koléktor lebu
Pompa vakum
Sistim Rotary
Sistim cooling halimun

cnc router details (3)cnc router details (4)cnc router details (5)

Kai CNC Router Mesin Bahan lumaku:
Sagala jinis kai, sagala jinis plastik, komposit, triplek, MDF, polystyrene, lilin, PVC jeung loba bahan séjén.Sarta ogé bisa ngolah tambaga, kuningan, aluminium, kaca, ubin, jsb.
Wood CNC Router Mesin Daérah Laku:
- Pabrikan parabot (korsi, lomari, panel panto, fasad ...)
- Panutup jati sareng hiasan interior
- Ruang iklan (volume hurup, lambang, logo ...)
-Master modél, klise, perangko, kapang sareng seueur deui

广告机样品组图 (1) 广告机样品组图 (3) 组合 (5)

CNC-FIBER-LASER-MACHINE CNC-MACHINE CNC-ROUTER-MACHINE METLA-MOULD-MACHINE CNC-ROUTER WOOD-LATHE

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami