Hot Sale Kai Door Nyieun Mesin Atc 3 Axis Woodworking Mesin 1325 CNC Router

Katerangan pondok:


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    video

    Tag produk

    Fitur mesin
    * Opat hawa tiis spindle (HQD atawa Italia HSD spindle pilihan), kualitas luhur sarta 24h terus jalan.
    * HIWIN rel pasagi, occlusion alus tur rigidity, euweuh distorsi pikeun pamakéan lila.
    * Pangiriman rak gear speed tinggi pikeun sumbu XY, sareng transmisi bola screw precision tinggi pikeun sumbu Z,
    mastikeun speed tinggi na precision tinggi dina waktos anu sareng.
    * Pneumatic ATC pikeun 3 spindles kalawan parabot béda. Alat otomatis ngarobah ngaheéat waktos ka ngarobah alat ku cara manual.
    * Méja vakum sareng pompa vakum, tiasa gancang sareng stabil ngalereskeun bahan dina méja pikeun ukiran, ngahémat waktos sareng umur panjang.
    * Sistem kontrol: Kami nganggo Dsp canggih, sistem kontrol Nc-studio, Syntec ti Taiwan atanapi OSAI ti Europ.

    DSC00709

    spésifikasi teknis

    Modél APEX1325 / APEX1530 / APEX2030 / APEX2040
    Daérah gawé 2500* 1300mm / 3000* 1500mm / 3000 * 2000mm / 4000* 2000mm
    Sistim kontrol Kontrol Ncstudio, pilihan NK280, SYNTEC
    Motor jeung supir Lengkah motor / Servo motor
    Rel pituduh Taiwan HIWIN rel pituduh pasagi
    Cara transmisi gear rak precision tinggi
    Struktur méja Vakum sarta T-slot méja
    Laju gawé 8-15m / mnt
    Struktur Méja Pigura Steel dilas
    Kakuatan Spindle 3.5kw / 4.5kw / 5.5kw / 9kw hawa cooling spindle
    Max Speed 24000 rpm
    Variabel Frékuénsi Girang Fuling inverter / Delta inverter
    Sistim cooling hawa listrik tiis

    bagian utama:
    # Pneumatic 3 huluna spindle penyejukan hawa:
    3.5kw / 4.5kw / 5.5kw hawa cooling spindle
    # Jalur Pituduh Linier:
    PMI / THK rel pituduh pikeun mesin precision di-speeds tinggi.Operasi hemat energi jeung umur layanan panjang.
    #Yaskawa servo motor sareng supir:
    Urang ngadopsi Jepang YASKAWA Servo motor, merek motor servo kawentar dunya pikeun precision hebat na, jalan mulus, euweuh Geter dina speed low, euweuh turun sharply sanajan dina speed tinggi, kamampuhan beban kuat, kinerja kontrol loba dipercaya, jsb
    # Roda leungeun:
    -speed tinggi, akurat CNC machining.Tingali-hareup sareng 256 blok anu tos diitung bari kontrol feedforward ningkatkeun akurasi tracking sareng contouring.Atur majalah alat, umur alat, sareng seueur deui.
    #Herion Helical Rack:
    Rak hélik WMH Herion sareng drive pinion nyayogikeun akselerasi anu akurat sareng dinamis.
    Desain awét maranéhanana ensures umur layanan panjang kalayan pangropéa minimal.Sanggup ngagerakkeun beban beurat.
    #Pompa vakum:
    Ngajalankeun sepi tur tiis.Desain 100% kirang minyak sareng umur vane panjang ngajamin pangropéa minimal.

    DSC00713 DSC00714 DSC00715 DSC00716

    Industri lumaku
    (1) Industri Woodworking:
    Mesin ukiran bisa dipaké pikeun ukiran kai ukiran, kotak perhiasan kai, produk hiasan jeung perhiasan ukiran jeung saterusna.
    (2) Industri Periklanan:
    Mesin ukiran bisa dipaké pikeun ukiran rupa-rupa tanda, logos, badges, panels, karajinan jeung decorating, hiasan imah.
    (3) Industri séjén:
    Ogé tiasa dianggo pikeun potret, bentang, kaligrafi, anjing laut sareng rélief seni grafis sareng patung sareng produksi sanésna.

    组合 (3)

    1. Sateuacan dijual:
    Kami bakal salawasna aya di dieu pikeun nyayogikeun inpormasi anu anjeun peryogikeun pertama kalina, sareng masihan saran profésional dumasar kana kabutuhan nyata anjeun gratis;
    2. Salila diobral:
    Urang bakal nungkulan sagala urusan produksi jeung pengiriman barang, sanggeus sagalana geus siap, kami bakal ngabejaan ka maneh sagalana mana ogé di dieu;
    3. Saatos dijual:
    Kami bakal nyayogikeun manual kerja Vérsi Inggris.
    4. Upami anjeun gaduh patarosan salami nganggo sareng ngajaga, insinyur urang anu tiasa nyarios basa Inggris anu saé bakal ngawalon anjeun sacara online atanapi ku telepon.
    5.Machine jaminan dua taunJanten upami mesin anjeun ngagaduhan karusakan anu teu dihaja, kami bakal nyayogikeun suku cadang gratis.
    Upami mesin anjeun ngagaduhan masalah ageung upami aya kasempetan, insinyur kami bakal sumping ka dinya pikeun debug sareng ngalereskeun.

     

    Naon anu urang kedah perhatosan nalika masang router cnc kai?

    Sanggeus étakayu cnc router geus dibeuli, éta lumrah pikeun masang sarta debug.Sanaos produsén nyayogikeun jasa sapertos kitu, urang kedah debug ku nyalira.Ku alatan éta, urang kudu diajar kumaha carana installkayu cnc router leres.Janten, naon anu penting kedah diperhatoskeun nalika masang a kayu cnc router?

    1. Ulah masangkayu cnc router salila kilat atawa guludug, sarta ulah masang stop kontak kakuatan dina tempat beueus, sarta ulah noél ari kakuatan uninsulated, disebutkeun kacilakaan shock listrik bakal gampang lumangsung.

    2. The installer tinakayu cnc router kudu boga pamahaman jero ngeunaancnc router mesin, sarta bisa beroperasi sarta ngagunakeun éta nurutkeun spésifikasi pikeun ngurangan kamungkinan kacilakaan.

    3. Tegangan catu daya tinakayu cnc router Diperlukeun janten 210V-230V.Upami voltase catu daya teu stabil atanapi aya alat listrik kakuatan tinggi di sabudeureun, catu daya anu diatur kedah dipasang dina bimbingan para profesional.

    4. Cangkang tinakayu cnc router dijieunna tina logam, jadi kawat taneuh kudu disambungkeun pikeun mastikeun kasalametan produksi.Kabel plug-in kedah dioperasikeun nalika kakuatan pareum, sareng operasi langsung dilarang pisan.

    5. Bagian tina struktur CNCrouter adopts aviation castings aluminium, nu kawilang lemes jeung lemes, jadi teu make gaya teuing lamun masang screws ulah slipping.

    CNC-FIBER-LASER-MACHINE CNC-MACHINE CNC-ROUTER-MACHINE METLA-MOULD-MACHINE CNC-ROUTER WOOD-LATHE

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami