Diobral panas 3D 5 Axis Woodworking CNC router CNC router Mesin pikeun Busa Kai Plastik

Katerangan pondok:

Konfigurasi Standar 5 Axis CNC Router:

1.Working ukuran: 1500 * 2000 * 1000mm, A Axis: ± 120 °, C Axis: ± 213 °

2.Taiwan SYNTEC Sistim kontrol

3.Italy HSD 7.0KW hawa cooling spindle

4.Double tipe sirah pendulum HS300

5.Japan YASKAWA supir servo jeung motor

6.Taiwan HIWIN pituduh linier

7.Taiwan TBI bola screw pikeun sumbu Z

8.Japan Shimpo ngurangan

9. alat Rotary maganize kalawan 8 posisi

10. Tegangan kerja: 380V, 3PH / 220V, 3PH 50HZ / 60HZ


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Kauntungannana

    1. Pangendali Sistim controller Syntec1.With dewan kontrol misah, gampang tur convient mun beroperasi.

    2.More ti 20 taun pangalaman dina cnc, kalawan téhnologi dewasa

    2. Gilinding Italia 7.0kw ATC Spindle1.Robah alat sacara otomatis, ngahemat waktos sareng tenaga kerja.

    kakuatan 2.Strong jeung lifetime.the lila muterkeun speed max ka 24000rpm

    3. Sirah pendulum

    Jinis sirah pendulum ganda HS300

    1.Make spindle muterkeun dina sumbu C jeung sumbu A, cocog pikeun pangeboran samping jeung motong

    4.Sistim servo Jepang YASKAWA Servo supir jeung motor1.With kakuatan kuat sarta precision tinggi
    5. Pangurangan Jepang Shimpo Reducer1.The dunya brand reducer pangalusna, sangkan mesin leuwih kuat sarta stabil
    6. Alat sénsor Kalibrasi alat otomatis1.Promise precision digawé pikeun anjeun.

     

    data teknis ngeunaan5 sumbu kai cnc router:

    1 Ngaran modél APEX1520-5 sumbu CNC Router
    2 Jenis gerakan Méja move gaya
    3 Wewengkon Gawé (MM):X*Y*Z 1200 * 1200 * 700MM
    4 Ngumbara C Axis ± 213°
    A Axis +120°
    5 Tipe sirah pendulum ganda HS300
    6 Supplier pikeun sirah pendulum Ganda HSD
    7 Kakuatan Spindle 7.0KW
    8 Laju spindle 20000 R/M
    9 Ukuran méja (MM) 1200 * 1200mm
    10 Bahan Méja Tuang baja
    11 Bahan dibereskeun Tipe T-slot
    12 Mangsa latihan minimum pikeun operator 2 minggu
    13 Ukuran mesin 2500 * 3000 * 2500MM
    14 Total beurat 8T
    15 Voltaseu AC 3PH 380V 50HZ
    16 Konversi File Éfisiensi (jam/dinten) 0.5
    17 File Exchange USB
    18 Panyimpen data alat sareng kapasitas Pangiriman kabel, USB, CF
    19 Laju maksimum: Sumbu X 40m / mnt
    Y Axis 40m / mnt
    Sumbu Z 20m / mnt
    C Axis 2700 ° / mnt
    A Axis 2700 ° / mnt

    5 axis wood cnc router

    1632820512(1)

    Aplikasi

    1) kapang: kai, lilin, kai, gips, busa, lilin

    2) Jati: panto kai, cabinets, piring, kantor jeung jati kai, méja, korsi, panto jeung jandéla.
    3) Produk kai: kotak sora, kabinét kaulinan, méja komputer, méja mesin jahit, alat.
    4) ngolah piring: bagian insulasi, komponén kimia palastik, PCB, awak jero mobil, boling
    lagu, tangga, papan anti bate, résin epoxy, ABS, PP, pe jeung sanyawa dicampur karbon séjén.
    5) ngahias industri: Acrylic, PVC, MDF, batu jieunan, kaca organik, plastik jeung logam lemes kayaning tambaga, plat aluminium ukiran sarta prosés panggilingan.

    1626077410(1) 1626235649(1) 1626235704(1)

     

     

    CNC-FIBER-LASER-MACHINE CNC-MACHINE CNC-ROUTER-MACHINE METLA-MOULD-MACHINE CNC-ROUTER WOOD-LATHE

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami