1530 Serat Laser Mesin motong pikeun Lambaran Metal Fabrikasi

Katerangan pondok:

Serat mesin motong laser ngadopsi dunya kawentar Jerman IPG sumber laser serat sarta sumber laser Raycus, Raytools motong sirah jeung sistem fokus dinamis, éta bisa motong sarta punch rupa béda tina bahan logam kalawan precision tinggi na speed tinggi.Kusabab laser dikirimkeun ku serat, éta henteu kedah pangropéa atanapi nyaluyukeun jalur optik laser, éta ngirangan tingkat kasalahan mesin sareng manjangkeun umur kerja.aréa motong format badag meets tungtutan rupa-rupa processing logam.


Rincian produk

video

Tag produk

APEX3015L mangrupakeun tugas beurat mesin motong serat laser pikeun fabrikasi lambar logam, Anjeun bisa milih kakuatan laser béda, kayaning 1000W, 1500W, 2000W na 3000W, sumber laser bisa Cina Raycus, Jérman Precitec atawa Jerman IPG brand.Leuwih ti 3000W kakuatan laser, urang kudu leuwih profésional serat laser cutters logam pikeun milih.

Katerangan produk

Fitur sareng Kaunggulan Mesin motong laser serat Tugas Berat pikeun Fabrikasi Lembaran Logam:
1 (3)
1. High rigidity serat laser motong mesin ranjang segmented las, adopts processing annealing ekslusif jeung-suhu luhur NC lalawanan listrik tungku, mastikeun lila-waktos stabil kerja mesin.
2. Sadaya rel pituduh na liang screw anu giling ku profésional 5 sumbu mesin panggilingan gantry kami tetep levelness nu.rékayasa kualitas ieu sarta workmanship hasilna motong precision lemes.
3. Mesin rak jeung rel dipasang dumasar kana indikator dial, pigura méja dumasar kana gradienter marmer.rékayasa kualitas ieu sarta workmanship hasilna motong precision lemes.
4. The gantry kami diadopsi anu anyar design pesawat-grade aluminium casting, ngaganti tina gantry baja dilas, langkung lampu-footed sangkan sakabeh mesin jalan pisan gancang.
5. Awak mesin anyar sakabeh pigura jeung ékstraksi haseup, ngurangan haseup jeung chippings ngarugikeun sirah motong na lensa.
6. Rel pasagi Taiwan Hiwin:
Unggal bagian kami diadopsi asli, kayaning Taiwan Hiwin rel kalawan flange, akurasi tinggi, Zero-jarak ulah akumulasi lebu.
7. Swiss Raytool serat laser motong sirah, leuwih panutupanana ngajaga bagian jero.
Tina 1500W, urang bakal ngosongkeun pamutahiran kana sirah motong laser kalayan pokus otomatis.
8. sumber laser brand béda pikeun milih:
Parameter Téknis Mesin Pemotong Laser Serat Tugas Berat pikeun Fabrikasi Lembaran Logam:

Modél APEX3015L
Wewengkon Gawé 1500mm * 3000mm
Max motong Speed 80m / mnt
Daya laser 1000W / 1500W / 2000W / 3000W
Akselerasi Max 1G
Akurasi Positioning Diulang 0,02 mm
Jalan nyetir Motor Servo Yaskawa
Jalan Pangiriman Y-sumbu gear rak supir ganda, X-sumbu bola screw
Sarat kakuatan 380V/50HZ/3P (220V Aya)
Beurat Mesin 3500 kg

Aplikasi Mesin Pemotong Laser Serat Tugas Berat pikeun Fabrikasi Lembaran Logam:

APEX3015L serat mesin motong laser loba dipaké dina kakuatan listrik, manufaktur mobil, mesin jeung alat-alat, alat-alat listrik, parabot dapur hotél, parabot lift, tanda iklan, hiasan mobil, produksi lambar logam, hardware cahaya, alat tampilan, komponén precision, produk logam. jeung industri lianna.

Spésialisasi motong speed gancang tina rupa-rupa pelat logam, pipa (nambahkeun alat motong pipe), utamana dipaké dina stainless steel, baja karbon, lambar galvanized, plat electrolytic, kuningan, aluminium, baja, rupa-rupa plat alloy, logam langka jeung bahan lianna.

Mesin Pemotong Laser Serat Tugas beurat pikeun Fabrikasi Lembaran Logam Di Pabrik:

ST-FC3015L fiber laser cutting machine

Paket Heavy Duty Fiber Laser Cutting Machine pikeun Lambaran Metal Fabrikasi:

1. cai kuat resit handap dina triplek.
2. sumber laser (kasus triplek dipisahkeun) jeung suku cadang dina ranjang laser.
3. Corner ngajaga ku busa jeung dibereskeun ku pilem pelindung.
4. Kabéh ditutupan ku pilem pelindung kuat tur teuas.
5. vakum packing.
6. Di jero pelindung pigura baja.
7. packing triplek jeung strip baja luar dibereskeun kotak.
8. Finishing packing ku wadahna normal atawa wadahna pigura.

Laser cutting machine package

Mesin Pemotong Laser Serat Tugas Berat pikeun Proyék Fabrikasi Lembaran Logam:

fiber laser cutting machine for metal signs projects

Pangiriman Internasional Sakuliah Dunya

Kabéh mesin laser CNC bisa shipped sakuliah dunya ku laut, ku hawa atawa ku logistik express internasional via DHL, FEDEX, UPS.Anjeun wilujeng sumping pikeun meunangkeun cutatan bébas ku ngeusian formulir kalawan ngaran, email, alamat lengkep, produk jeung sarat, urang sakedapan bakal ngahubungan Anjeun sareng inpo lengkep kaasup métode pangiriman paling merenah (gancang, aman, wijaksana) jeung angkutan barang.

CNC-FIBER-LASER-MACHINE CNC-MACHINE CNC-ROUTER-MACHINE METLA-MOULD-MACHINE CNC-ROUTER WOOD-LATHE

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami