Pabrik diobral Woodworking motong ukiran 1325 Kai CNC router Atc Mesin CNC

Katerangan pondok:

ATC cnc router kalawan linear alat otomatis changer 12 parabot, bisa milih 10 parabot, 8 parabot, 6 parabot jsb
Dipikawanoh 9.0KW HSD ATC spindle, pangabisa motong kuat, noise low, waktu gawé panjang.Konfigurasi anu sanés kalebet sistem kontrol Taiwan LNC, motor servo yaskawa Jepang, inverter Detal Taiwan, rel pituduh HIWIN, rak hélik jsb.
Idéal pikeun jati panel, jati kai padet, jati kantor, Productions panto kai, kitu ogé aplikasi non-logam jeung logam lemes lianna.


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    video

    Tag produk

     

    DSC00294

    Parameter teknis ATC cnc router

    Konfigurasi baku
    Model & Ngaran APEX1325
    merek APEXCNC
    Wewengkon Gawé 2500 * 1300mm
    Méja Vakum sarta T-slot méja
    Sistim kontrol Sistim kontrol Taiwan LNC CNC
    Spindle 9.0KW hawa cooling spindle
    Parobihan alat otomatis Carousel alat otomatis changer pikeun 12 parabot
    (6 alat, 8 alat, 10 alat pikeun dipilih)
    Struktur awak Struktur las baja beurat
    (leuwih ti 10mm ketebalan)
    Motor jeung supir Cina Leadshien servo motor jeung supir
    Pituduh rél Taiwan HIWIN rel pituduh pasagi
    INVERTER Taiwan Delta INVERTER
    X, Y transmisi sumbu Jerman Herion hélik rak jeung pinion
    transmisi sumbu Z Taiwan TBI bola screw pikeun sumbu Z
    komponén éléktronik Perancis Schneider komponén éléktronik
    Saklar wates Japan Omron wates switch
    Ngawatesan switch dina duanana tungtung sumbu X & Y
    Pompa vakum Pompa vakum cai 11KW
    Ngumpulkeun lebu Kolektor debu sareng kantong ganda x 2
    Kantétan coolant Sumuhun
    Lambaran pelindung Sumuhun
    Alat ukur pangaturan Otomatis
    Sistim lubrication Otomatis
    Parameter Téknis
    Daérah gawé 2500 * 1300 * 300mm
    X, Y, Z Iinditan Positioning Akurasi ± 0,01/2000mm
    MAX.Speed ​​iinditan ≥50000mm / mnt
    MAX.Laju motong ≥25000mm / mnt
    Pujian Code Kode G
    tegangan gawé AC380V / 3P / 50Hz
    Panganteur USB
    kakuatan dipeunteun Paling 18KW·H
    NW/GW 2800KG / 2900KG
    Lingkungan ngajalankeun Suhu: 0ºC~45ºC Kalembaban Relatif: 30%~75%
    CNC-FIBER-LASER-MACHINE CNC-MACHINE CNC-ROUTER-MACHINE METLA-MOULD-MACHINE CNC-ROUTER WOOD-LATHE

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami