Osilasi lawon / Mesin motong kulit

  • CNC Oscillating Knife Cutting Machine for Sale 2021 HOT SALES

    CNC osilasi péso motong Mesin pikeun diobral 2021 jualan panas

    1625 buleud mesin motong péso kalawan otomatis dahar worktable, dilengkepan knives ganda-hiji pikeun punching sarta hiji keur motong (rupa-rupa wangun).Salaku kalawan otomatis dahar worktable, ku kituna bisa ngahemat loba ongkos kuli.Sagedengeun ti eta, dilengkepan otomatis rectifying sistem simpangan, éta bisa mantuan tetep di precision tinggi digawé, greatly ngaronjatkeun efisiensi.Loba dipaké dina sofa, curtain, taplak meja jsb industri.

    Metoda motong péso idéal pikeun ngajaga kasaimbangan diantara polusi bébas, euweuh lingkungan gawé smelly, boosting kapasitas produksi, nyimpen ongkos tanaga gawé jeung ongkos éféktif.Kalawan kinerja motong ujung lemes ajeg, fléksibel tinggi, utilitas bahan tinggi jeung harga lumrah, solusi motong péso tailors bébas tina prototyping jeung produksi pondok.

  • CNC Tangential Oscillating Knife Cutting Machine for Sale

    CNC Tangénsial osilasi péso mesin motong pikeun diobral

    1625 buleud mesin motong péso kalawan otomatis dahar worktable, dilengkepan knives ganda-hiji pikeun punching sarta hiji keur motong (rupa-rupa wangun).Salaku kalawan otomatis dahar worktable, ku kituna bisa ngahemat loba ongkos kuli.Sagedengeun ti eta, dilengkepan otomatis rectifying sistem simpangan, éta bisa mantuan tetep di precision tinggi digawé, greatly ngaronjatkeun efisiensi.Loba dipaké dina sofa, curtain, taplak meja jsb industri.

    Metoda motong péso idéal pikeun ngajaga kasaimbangan diantara polusi bébas, euweuh lingkungan gawé smelly, boosting kapasitas produksi, nyimpen ongkos tanaga gawé jeung ongkos éféktif.Kalawan kinerja motong ujung lemes ajeg, fléksibel tinggi, utilitas bahan tinggi jeung harga lumrah, solusi motong péso tailors bébas tina prototyping jeung produksi pondok.

  • Automotive Interior CNC Oscillating Knife Cutting System for sale

    Automotive Interior CNC osilasi péso motong System pikeun diobral

    1625 buleud mesin motong péso kalawan otomatis dahar worktable, dilengkepan knives ganda-hiji pikeun punching sarta hiji keur motong (rupa-rupa wangun).Salaku kalawan otomatis dahar worktable, ku kituna bisa ngahemat loba ongkos kuli.Sagedengeun ti eta, dilengkepan otomatis rectifying sistem simpangan, éta bisa mantuan tetep di precision tinggi digawé, greatly ngaronjatkeun efisiensi.Loba dipaké dina sofa, curtain, taplak meja jsb industri.

    Metoda motong péso idéal pikeun ngajaga kasaimbangan diantara polusi bébas, euweuh lingkungan gawé smelly, boosting kapasitas produksi, nyimpen ongkos tanaga gawé jeung ongkos éféktif.Kalawan kinerja motong ujung lemes ajeg, fléksibel tinggi, utilitas bahan tinggi jeung harga lumrah, solusi motong péso tailors bébas tina prototyping jeung produksi pondok.

  • CNC Gasket Cutting Machine with Pneumatic Oscillating Knife Cutter for sale

    CNC Gasket Mesin motong kalawan Pneumatic osilasi péso cutter pikeun diobral

    1625 buleud mesin motong péso kalawan otomatis dahar worktable, dilengkepan knives ganda-hiji pikeun punching sarta hiji keur motong (rupa-rupa wangun).Salaku kalawan otomatis dahar worktable, ku kituna bisa ngahemat loba ongkos kuli.Sagedengeun ti eta, dilengkepan otomatis rectifying sistem simpangan, éta bisa mantuan tetep di precision tinggi digawé, greatly ngaronjatkeun efisiensi.Loba dipaké dina sofa, curtain, taplak meja jsb industri.

    Metoda motong péso idéal pikeun ngajaga kasaimbangan diantara polusi bébas, euweuh lingkungan gawé smelly, boosting kapasitas produksi, nyimpen ongkos tanaga gawé jeung ongkos éféktif.Kalawan kinerja motong ujung lemes ajeg, fléksibel tinggi, utilitas bahan tinggi jeung harga lumrah, solusi motong péso tailors bébas tina prototyping jeung produksi pondok.