1390 logam jeung nonmetal campuran laser motong mesin pikeun diobral

Katerangan pondok:

Mesin ieu tiasa motong sareng ngukir logam sareng non-logam, ketebalan maksimal tiasa motong sareng ngukir dina akrilik nyaéta: 20mm.Kami gaduh seueur ukuran mesin laser, sakumaha ukuranana damel: 1300x900mm, 1300x2500mm, 600x900mm, 1400x1000mm 1600x1000mm sareng saterasna.Tabung laser boga 60w, 80w, 100w, 120w, 150w, ngagunakeun Beijing RECI, atawa Chengdu Weegiant, ngabogaan méja sayang madu jeung méja sabeulah.


Rincian produk

video

Tag produk

APEX1390 entry level campuran logam jeung nonlogammesin motong laseradopts CO2 tube laser disegel, nu bisa motong nonmetal jeung bahan logam tina 0.5mm mun 2mm.

Video Demonstrasi

Katerangan produk

CO2 laser cutting machine

Mixed laser cutting machine

Kaunggulan tina Entry Level Campuran Metal jeung Nonmetal mesin motong laser:

 

1. Amérika Sarikat diimpor sensor jeung pokus otomatis tepat laser motong sirah, ngaronjatkeun precision sarta motong pangaruh pikeun cadar logam dumasar kana jalur optik sampurna.

2. Italia diimpor sabuk baja-strip jeung roda gear tepat transmisi téhnologi.

3. Sistim Pindah adopts Taiwan HIWIN pituduh linier jeung gear precision, loyog up kalawan DSP-dikawasa 3-fase stepper motor canggih pikeun mastikeun akurasi gawé.

4. Sistim kontrol panel RD6332M kalawan gudang memori 256MB, cocog sareng USB, wirenet sarta sagala rupa memeries, fungsi leuwih ti Leetro jeung neundeun memori ganda.

 

Aplikasi Entry Level Campuran Metal jeung Nonmetal mesin motong laser:

 

1. Industri iklan: ukiran akrilik sareng motong, motong sareng ukiran tina piring warna ganda sareng bahan iklan anu sanés

2. Industri pangolahan kulit: kulit, lawon diukir kerung

3. Industri seni jeung karajinan: motong kertas, kai, produk awi, kulit, cangkang, gading jeung bahan séjén

CNC-FIBER-LASER-MACHINE CNC-MACHINE CNC-ROUTER-MACHINE METLA-MOULD-MACHINE CNC-ROUTER WOOD-LATHE

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami