Jinan Factory Hot Sale Otomatis CNC Kai Lathe Ngahurungkeun Table Kursi Suku

Katerangan pondok:

APEX Brand cnc lathe kai gaduh model béda, kayaning APEX15016, APEX15030, APEX20030, APEX30030etc.the ukuran bisa ngaropéa, kami nawiskeun 2 taun jaminan, sakabeh hirup rojongan teknis.
Pikeun kahiji kalina cooperation, urang bakal mantuan pikeun ngajawab masalah di handap, kayaning milih ékonomi tapi-kinerja tinggi mesin, ongkos pengiriman barang, impor fee pajeg custom, masalah sanggeus diobral, rojongan teknis jsb.


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    video

    Tag produk

    Otomatis CNC Wood Lathe dirancang pikeun workpiece cylindrical, tubular seukeut jeung karajinan kai wahana kayaning kalong baseball, pilar, kolom staircase, kolom Romawi, kolom umum, suku méja, suku korsi, jsb.

    Katerangan produk

    2

    Aplikasi tina Double Axis Otomatis CNCmesin bubut kayu

    ganda sumbu otomatis CNC lathe kai dipaké pikeun sagala rupa workpiece cylindrical, mangkuk seukeut, seukeut tubular sarta karajinan kai wahana, kayaning rupa kolom staircase, kolom umum, kolom Romawi, méja atawa korsi suku, washstand, vas kai, méja kai, kalong baseball. , jati mobil kai, kolom ranjang barudak, jsb.

    Parameter Téknis of Double Axis Otomatis CNC Kai Lathe

     

    merek APEX
    Modél APEX1516
    Panjang péngkolan maksimum 100mm - 1500mm
    Max péngkolan diaméterna 20mm - 160mm
    Jumlah sumbu sumbu ganda
    Laju feed maksimum 200cm / mnt
    Unit pangaturan minimum 0,01 cm
    software kaasup
    Sasayogian tanaga AC380v / 50hZ atanapi AC220V / 60HZ
    Gemblengna dimensi 330*150*130cm
    Beurat 1600 kg
    Rentang harga $ 5,280,00 - $ 6,680,00

     

    Fitur tina Double Axis Otomatis CNC Kai Lathe

    1. Beurat tuang beusi lathe bed ulah oyag nalika spindle nu rotates gancang atawa prosés workpiece ukuran badag, sarta speed spindle utama bisa disaluyukeun ngaliwatan converter frékuénsi.
    2. DSP cecekelan controller jeung panganteur USB, nu leuwih gampang pikeun cutters allign.
    3. Taiwan Hiwin pituduh rel jeung Jerman bola screw, precision tinggi jeung awét.
    4. Spindle dibagi kana axial tunggal jeung biaxial, cuk nu bisa dipasang kana sistem jeung biaxial bisa ngahasilkeun dua lembar dina waktos anu sareng.
    5. Double sumbu otomatis CNC lathe kai make domestik brand kawentar stepper motor pikeun mastikeun precision nu.
    6. Data speed spindle ditémbongkeun dina panel kabinét.
    7. Ngan hiji waktos setelan alat.

    Rincian Double Axis Otomatis CNC Kai Lathe

    1. Puseur rojongan ulah Geter, cingcin ajeg jero kalawan 2,67 inci pikeun iteuk kai ipis.
    2. Air silinder ka stabil dina kalong baseball, tuang awak mesin beusi leuwih beurat jeung stabil.
    air cylinder to fix baseball bats
    3. Sumbu ganda kalawan opat cutters, balik leuwih gancang sarta lemes.
    double axis with four cutters

    Proyék tina Double Axis Otomatis CNC Kai Lathe

    Samples
    Pangiriman Internasional Sakuliah Dunya
    Kabéh routers CNC bisa shipped sakuliah dunya ku laut, ku hawa atawa ku logistik express internasional via DHL, FEDEX, UPS.Anjeun wilujeng sumping pikeun meunangkeun cutatan bébas ku ngeusian formulir kalawan ngaran, email, alamat lengkep, produk jeung sarat, urang sakedapan bakal ngahubungan Anjeun sareng inpo lengkep kaasup métode pangiriman paling merenah (gancang, aman, wijaksana) jeung angkutan barang.

    CNC-FIBER-LASER-MACHINE CNC-MACHINE CNC-ROUTER-MACHINE METLA-MOULD-MACHINE CNC-ROUTER WOOD-LATHE

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami