Taros Kami

Jinan Apex Mesin Equipment Co., Ltd.

Alamat

No 59 Jingliu Road, Huaiyin District,

Kota Jinan, Propinsi Shandong, Cina.

Cabang Filipina:

RBB Industries Co

B3L2 Madelaine Place Springville, Molino III, Bacoor Cavite,
Filipina 4102

Telepon

 +86-15169183960

+63 917 2090001

Jam-jaman

Saatos-diobral: nelepon atanapi email kami,

coba pikeun ngajawab dina 12 jam

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami