CNC Kai Ngabuburit Mesin Lathe

  • China CNC Manufacture 1530 Automatic CNC Lathe Woodworking Baseball Bat CNC Wood Turning Lathe

    Cina CNC Pabrik 1530 Otomatis CNC Lathe Woodworking Baseball Bat CNC Kai Ngaktipkeun Lathe

    CNC Wood Lathe Ringkes ngenalkeun: Wood lathe mangrupikeun alat anu tiasa nyiptakeun barang-barang sapertos tihang tangga, desain dina kai, sareng seueur deui.A lathe kai CNC dioperasikeun ku panel nu dikawasa ku pamaké.Mesin bubut dirancang pikeun workpieces cylindrical atanapi conoid, contona tihang, banister, suku korsi, jsb.Kabéh lathes jalan jalan nu sami. Alat aksés USB, péngkolan Garland, a molding.single sumbu, bilah ganda, 2 potongan cutters agul.Parameter mesin bubut kayu cnc : Katerangan Paramet...
  • China CNC Manufacture 15030 Baseball Bat CNC Wood Turning Lathe for Making Table Legs

    Cina CNC Pabrik 15030 Baseball Bat CNC Kai Ngaktipkeun Lathe pikeun Nyieun Table Suku

    Bubut kayu mangrupikeun alat anu tiasa nyiptakeun barang sapertos tiang tangga, desain dina kai, sareng seueur deui.
    A lathe kai CNC dioperasikeun ku panel nu dikawasa ku pamaké.
    Mesin bubut dirancang pikeun workpieces cylindrical atanapi conoid, contona tihang, banister, suku korsi, jsb.
    Kabéh lathes jalan jalan nu sami. Alat aksés USB, péngkolan Garland, a molding.single sumbu, bilah ganda, 2 potongan cutters agul.

  • China CNC Manufacture1530 Automatic Wood Turning Lathe Machine with Sanding

    Cina CNC Manufacture1530 Otomatis Kai Ngahurungkeun Mesin Lathe kalawan Sanding

    Bubut kayu mangrupikeun alat anu tiasa nyiptakeun barang sapertos tiang tangga, desain dina kai, sareng seueur deui.
    A lathe kai CNC dioperasikeun ku panel nu dikawasa ku pamaké.
    Mesin bubut dirancang pikeun workpieces cylindrical atanapi conoid, contona tihang, banister, suku korsi, jsb.
    Kabéh lathes jalan jalan nu sami. Alat aksés USB, péngkolan Garland, a molding.single sumbu, bilah ganda, 2 potongan cutters agul.

  • 15030 Wood Lathe Machine, Lathe for Turning Wood, Automatic Wood Lathe Machine for Billiard table legs

    15030 Mesin Bubut Kayu, Bubut pikeun Ngahurungkeun Kai, Mesin Bubut Kayu Otomatis pikeun suku méja Biliar

    1. Panjang kerja maksimum nyaéta 1500mm, diaméter péngkolan Max nyaéta 300mm (Kustomisasi sayogi)
    2. Dua cutters dina dua sisi mesin, gawé bareng, ngaronjatkeun efisiensi greatly

    3. rel pasagi linier, screws bola sareng komponenana éléktronik.
    4. Struktur beusi tuang, beurat-tugas, ulah oyag nalika spindle rotates gancang.
    5. Payil bisa digambar ku AUTOCAD atawa software séjén, mindahkeun ku USB.
    6. Sistem operasi profésional, operasi gampang.
    7. Upami anjeun hoyong ngukir pola, kami bakal nambahan spindle dina mesin pikeun ngalakukeunana.
  • CNC Wood Turning Lathe Central Machinery with Two Axis Four Knives

    CNC Kai Ngaktipkeun Lathe Mesin Tengah kalawan Dua Axis Opat Knives

    1. Panjang kerja maksimum nyaéta 1500mm, diaméter péngkolan Max nyaéta 300mm (Kustomisasi sayogi)
    2. Dua cutters dina dua sisi mesin, gawé bareng, ngaronjatkeun efisiensi greatly

    3. rel pasagi linier, screws bola sareng komponenana éléktronik.
    4. Struktur beusi tuang, beurat-tugas, ulah oyag nalika spindle rotates gancang.
    5. Payil bisa digambar ku AUTOCAD atawa software séjén, mindahkeun ku USB.
    6. Sistem operasi profésional, operasi gampang.
    7. Upami anjeun hoyong ngukir pola, kami bakal nambahan spindle dina mesin pikeun ngalakukeunana.
  • Woodworking Table Chair Legs Manual Wood Turning Copy Lathe Machine

    Woodworking Table Kursi Suku Manual Kayu Ngahurungkeun Salin Mesin Lathe

    Model Pedaran produk euweuh APEX3026 kakuatan 2.2kw spindle speed 2800r / mnt max panjang gawe 1450mm max diaméterna kerja 220mm beurat 450kg dimensi sakabéh 2590 * 800 * 1240mm Aplikasi Mesin lathe kai Utamana dipaké pikeun ngolah handrails cylindrical, railings, kolom produk Romawi sarta séjén .Manual pamrosésan profil ka speed, Saatos pigura ganda, mobil kasar tiasa leungeun rupa, sanggeus grinding bisa Sanding.
  • 15030 Automatic CNC Wood Turning Lathe Machine with Sanding for Roman Column

    15030 Otomatis CNC Kai Ngahurungkeun Mesin Lathe kalawan Sanding pikeun Kolom Romawi

    CNC Wood Lathe Ringkes ngenalkeun:
    Bubut kayu mangrupikeun alat anu tiasa nyiptakeun barang sapertos tiang tangga, desain dina kai, sareng seueur deui.
    A lathe kai CNC dioperasikeun ku panel nu dikawasa ku pamaké.
    Mesin bubut dirancang pikeun workpieces cylindrical atanapi conoid, contona tihang, banister, suku korsi, jsb.
    Kabéh lathes jalan jalan nu sami. Alat aksés USB, péngkolan Garland, a molding.single sumbu, bilah ganda, 2 potongan cutters agul.

  • APEX 1516 One Axis CNC Wood Turning Lathe for Baseball Bat Legs

    APEX 1516 Hiji Axis CNC Kai Ngaktipkeun Lathe pikeun Baseball Bat Suku

    Fitur utama cnc lathe kai
    1. Sakabeh mesin ieu dilas kalawan struktur baja seamless, nu suhu luhur annealing tur ngageter relief stress,
    beurat mesin nepi ka 1500kgs pikeun mastikeun awak lathe stabilized sarta pernah cacad.
    2. Husus dipaké pikeun péngkolan kai jeung ukiran silinder kai, pikeun suku méja, tangga railing (banisters), jsb.
    3.Adopting Sistim DSP handheld canggih kalawan port USB nu gampang pikeun operasi malah tanpa komputer
    4. Ngadopsi Jerman bola screw jeung Taiwan HIWIN hélik pituduh rail pasagi kalawan precision tinggi na umur panjang.
    5. Cocog jeung sababaraha software design CAD / CAM, misalna type3, artcam, jsb.
    6. Laju puteran tiasa disaluyukeun ku inverter ogé anjeun tiasa ningali laju dina panel kabinét kontrol
    7. Hiji waktos setelan alat nepi ka rengse sakabeh sapotong karya.
    8.Turning, broaching jeung ukiran bisa dipigawé kalayan hiji mesin ku speed tinggi

  • Panel Controller Single Axis Two Knives Turning CNC Wood Lathe for Baseball Bat

    Panel Controller Single Axis Dua Knives Ngahurungkeun CNC Kai Lathe pikeun Baseball Bat

    Bubut kayu mangrupikeun alat anu tiasa nyiptakeun barang sapertos tiang tangga, desain dina kai, sareng seueur deui.
    A lathe kai CNC dioperasikeun ku panel nu dikawasa ku pamaké.
    Mesin bubut dirancang pikeun workpieces cylindrical atanapi conoid, contona tihang, banister, suku korsi, jsb.
    Kabéh lathes jalan jalan nu sami. Alat aksés USB, péngkolan Garland, a molding.single sumbu, bilah ganda, 2 potongan cutters agul.

  • Hot sale Wood CNC Lathe Machine with vertical spindle

    Hot diobral Kai CNC Lathe Mesin kalawan spindle nangtung

    Bubut kayu mangrupikeun alat anu tiasa nyiptakeun barang sapertos tiang tangga, desain dina kai, sareng seueur deui.
    A lathe kai CNC dioperasikeun ku panel nu dikawasa ku pamaké.
    Mesin bubut dirancang pikeun workpieces cylindrical atanapi conoid, contona tihang, banister, suku korsi, jsb.
    Kabéh lathes jalan jalan nu sami. Alat aksés USB, péngkolan Garland, a molding.single sumbu, bilah ganda, 2 potongan cutters agul.

  • Jinan Single Axis CNC Wood Turning Lathe Machine for Staircase

    Jinan Single Axis CNC Kai Ngahurungkeun Mesin Lathe pikeun Staircase

    Lathe kai cnc sumbu tunggal henteu ngan ukur dianggo pikeun péngkolan 3D sareng broaching, tapi ogé dianggo pikeun ukiran 3D sareng pola motong sareng spindle tambahan, ayeuna anu pangsaéna 4 sumbu kayu CNC lathe pikeun dijual kalayan harga anu berpatutan.Pedaran produk 4 Axis CNC lathe kai Fitur 1. Beurat tuang beusi lathe bed.Ulah oyag nalika motor rotates gancang pikeun prosés workpiece format badag, sarta speed péngkolan bisa disaluyukeun ngaliwatan converter frékuénsi.2. 4 sumbu CNC lathe kai kalayan hiji cuk na ...
  • Two Axis Automatic CNC Wood Engraving Lathe Turning Lathe for Railing

    Dua Axis Otomatis CNC Wood Engraving Lathe Ngaktipkeun Lathe pikeun Rel

    CNC Wood Lathe Ringkes ngenalkeun:
    Bubut kayu mangrupikeun alat anu tiasa nyiptakeun barang sapertos tiang tangga, desain dina kai, sareng seueur deui.
    A lathe kai CNC dioperasikeun ku panel nu dikawasa ku pamaké.
    Mesin bubut dirancang pikeun workpieces cylindrical atanapi conoid, contona tihang, banister, suku korsi, jsb.
    Sadaya mesin bubut jalanna sami. Alat aksés USB, péngkolan garland, sumbu tunggal, bilah ganda, pemotong sabeulah 2 lembar.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2