CNC Kai router

  • China CNC Manufacture 1325 Pneumatic Air Cooling 4 Spindles Automatic Wood Carving Machine

    Cina CNC Pabrik 1325 Pneumatic Air Cooling 4 Spindles Otomatis Mesin Ukiran Kai

    Fitur: APEX1325ATC CNC mesin router adopts alat otomatis changer spindle kalawan majalah alat tina 12 cutters, parabot otomatis bisa ngarobah pikeun nyocogkeun karya béda nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.Mesin ATC CNC utamana dipaké pikeun machining 2D / 3D of woodworking, pembuatan kabinét, pembuatan panto, pembuatan kapang, seni kai, karajinan kai.Ayeuna pangalusna ATC CNC router pikeun diobral di harga ongkos.ATC nujul kana Automatic Tool Changer.ATC CNC router mangrupakeun tipe mesin CNC kalawan alat otomatis robah ...
  • Good Quality DISC ATC CNC Router Wood Engraving Machine Atc CNC Cutting Machine

    Alus Quality DISC ATC CNC router Kai Engraving Mesin Atc CNC Mesin motong

    bubuka: APEX1325 ATC CNC Router ieu dijieun maké kaayaan-of-nu-seni téhnik global kalawan rékayasa canggih, workmanship sarta diwangun pikeun panungtungan kalayan sagala konstruksi baja jeung komponén unggulan kayaning precision arah linear jeung rel.Fitur konci anu 9KW (12HP) frékuénsi luhur otomatis alat changer spindle kalawan rak alat 8-posisi, tiung vakum pneumatically retractable sarta multi-zone vakum t-slot méja.Sistemna kalebet motor Servo sareng kontrol sareng L industri Taiwan ...
  • Factory Supply Automatic 3 Axis ATC Wood CNC Router For Wood Door Acrylic Metal Cutting

    Pasokan pabrik otomatis 3 sumbu ATC Kai CNC router Pikeun Kayu Door Acrylic Metal motong

    Otomatis alat changer cnc router kalawan 12 posisi carousel alat changer, bisa ngarobah parabot dina 5 detik.Whcih tiasa ningkatkeun efisiensi kerja pisan.Daérah kerja na cna dilakukeun 1300 * 1300mm, 1300 * 2500mm, 1500 * 3000mm, 2000 * 3000mm, 2000 * 4000mm,….Ieu ukuran standar urang.Kami ogé ngadukung jasa khusus, contona 2100 * 2800mm, 2100 * 3100mm,…

  • Automatic 1325 3 Axis Wood CNC Router Wood Door Carving Machine for Acrylic Aluminum

    Otomatis 1325 3 Axis Kai CNC Router Kai Door Mesin Ukiran pikeun Aluminium Acrylic

    ATC cnc router kalawan sirkular alat otomatis changer 12 parabot, bisa milih 10 parabot, 8 parabot, 6 parabot jsb.
    Dipikawanoh 9.0KW HSD ATC spindle, pangabisa motong kuat, noise low, waktu gawé panjang.Konfigurasi anu sanés kalebet sistem kontrol Taiwan LNC, motor servo yaskawa Jepang, inverter Detal Taiwan, rel pituduh HIWIN, rak hélik jsb.
    Idéal pikeun jati panel, jati kai padet, jati kantor, Productions panto kai, kitu ogé aplikasi non-logam jeung logam lemes lianna.

  • Jinan Factory Price 3 Axis CNC Router Wood Carving Machine for Furniture Advertising

    Harga Pabrik Jinan 3 Axis CNC router Mesin Ukiran Kayu pikeun Iklan Jati

    Ieu tipe promotion APEX1325 cnc router pikeun konsumén agén, T-slot méja, sistem kontrol NCstudio, step motor jeung drivers, 3.0kw cai cooling spindle jsb.

    Ogé gaduh APEX1530, APEX2030, APEX2040 ETC.Modél mesin bisa ngaropéa.
    2 Taun jaminan rojongan teknis sakabeh kahirupan, latihan online ogé bisa ngirim insinyur ngalakukeun latihan di pabrik asing.

  • Factory supply Pneumatic 4X8 Woodworking Furniture Carving Machine Atc Wood CNC Router

    Pabrik suplai Pneumatic 4X8 Woodworking jati ukiran Mesin Atc Kai CNC router

    #Every mesin bakal diuji pikeun 10hs saméméh pangiriman, sakabéh éta mumpuni leres pisan.
    #Every mesin ieu inspected salila kira 10 léngkah saméméh pangiriman, nu bisa ngajaga mesin akurasi tinggi, kapasitas kuat, lifttime leuwih lila jeung stabilitas cukup.

  • China CNC Manufacture 1530 wood cutting machine for wood furniture

    Cina CNC Pabrik 1530 mesin motong kai pikeun jati kai

    Ieu APEX1530 CNC router, vakum sarta T-slot méja, sistem kontrol DSP A11, step motor jeung drivers, 4.5kw hawa cooling spindle jsb.

    Ogé boga APEX1325, APEX2030, APEX2040 jsb Modél mesin bisa ngaropéa.
    2 Taun jaminan rojongan teknis sakabeh kahirupan, latihan online ogé bisa ngirim insinyur ngalakukeun latihan di pabrik asing.

  • 4 Axis Atc CNC Router Wood Engraving Cutting with Automatic Tool changer

    4 Axis Atc CNC Router Ukiran Kai motong kalawan otomatis Alat changer

    * Jati: panto kai, cabinets, piring, kantor jeung jati kai, méja, korsi, panto jeung jandéla.
    * Produk kai: kotak sora, kabinét kaulinan, méja komputer, méja mesin jahit, alat.
    * Pamrosésan piring: bagian insulasi, komponén kimia palastik, PCB, awak jero mobil, lagu boling, tangga, dewan anti-Bate, résin epoxy, ABS, PP, pe jeung sanyawa karbon dicampur lianna.
    * Industri ngahias: Acrylic, PVC, MDF, batu jieunan, kaca organik, plastik jeung logam lemes kayaning tambaga, plat aluminium ukiran sarta prosés panggilingan.

  • Promotion Price CNC Router Automatic Carving Cutting Machine for Furnitures Cabinets

    Harga Promosi CNC Router Otomatis Ukiran Mesin Motong pikeun Furnitures Cabinets

    * Jati: panto kai, cabinets, piring, kantor jeung jati kai, méja, korsi, panto jeung jandéla.
    * Produk kai: kotak sora, kabinét kaulinan, méja komputer, méja mesin jahit, alat.
    * Pamrosésan piring: bagian insulasi, komponén kimia palastik, PCB, awak jero mobil, lagu boling, tangga, dewan anti-Bate, résin epoxy, ABS, PP, pe jeung sanyawa karbon dicampur lianna.
    * Industri ngahias: Acrylic, PVC, MDF, batu jieunan, kaca organik, plastik jeung logam lemes kayaning tambaga, plat aluminium ukiran sarta prosés panggilingan.

  • 2×3 CNC Router 6090 for Sale at Cost Price

    2 × 3 CNC router 6090 pikeun Diobral di Cost Harga

    * Jati: panto kai, cabinets, piring, kantor jeung jati kai, méja, korsi, panto jeung jandéla.
    * Produk kai: kotak sora, kabinét kaulinan, méja komputer, méja mesin jahit, alat.
    * Pamrosésan piring: bagian insulasi, komponén kimia palastik, PCB, awak jero mobil, lagu boling, tangga, dewan anti-Bate, résin epoxy, ABS, PP, pe jeung sanyawa karbon dicampur lianna.
    * Industri ngahias: Acrylic, PVC, MDF, batu jieunan, kaca organik, plastik jeung logam lemes kayaning tambaga, plat aluminium ukiran sarta prosés panggilingan.

  • Affordable Linear ATC CNC Router with Auto Tool Changer spindle

    Affordable Linear ATC CNC Router kalawan Otomatis Alat Changer spindle

    * Jati: panto kai, cabinets, piring, kantor jeung jati kai, méja, korsi, panto jeung jandéla.
    * Produk kai: kotak sora, kabinét kaulinan, méja komputer, méja mesin jahit, alat.
    * Pamrosésan piring: bagian insulasi, komponén kimia palastik, PCB, awak jero mobil, lagu boling, tangga, dewan anti-Bate, résin epoxy, ABS, PP, pe jeung sanyawa karbon dicampur lianna.
    * Industri ngahias: Acrylic, PVC, MDF, batu jieunan, kaca organik, plastik jeung logam lemes kayaning tambaga, plat aluminium ukiran sarta prosés panggilingan.

  • Hot Sale 1325 Furniture Kitchen Door Carving Woodworking CNC Router Machine

    Hot Sale 1325 jati Dapur Door ukiran Woodworking CNC router Mesin

    * Jati: panto kai, cabinets, piring, kantor jeung jati kai, méja, korsi, panto jeung jandéla.
    * Produk kai: kotak sora, kabinét kaulinan, méja komputer, méja mesin jahit, alat.
    * Pamrosésan piring: bagian insulasi, komponén kimia palastik, PCB, awak jero mobil, lagu boling, tangga, dewan anti-Bate, résin epoxy, ABS, PP, pe jeung sanyawa karbon dicampur lianna.
    * Industri ngahias: Acrylic, PVC, MDF, batu jieunan, kaca organik, plastik jeung logam lemes kayaning tambaga, plat aluminium ukiran sarta prosés panggilingan.