Cina CNC Manufacuture Lambaran Metal Plate jeung Pipa CNC Serat Laser Mesin motong pikeun Diobral

Katerangan pondok:

Pedaran singket

1. méja kerja tunggal: las struktur kuat
2. Max motong aréa: 3000X1500mm
3. Motong bahan logam: baja Karbon, stainless steel, alloy Aluminium, alloy titanium, Galvanize lambar, Kuningan, Beureum tambaga jsb.


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Fitur:
    1, rigidity tinggi tina ranjang alat mesin, éksklusif kontrol hawa tinggi tungku perlakuan annealing baku, bisa ngajamin precision tina alat mesin stabil pikeun lila teu robah.
    2, Diimpor generator serat laser asli kalawan kualitas beam alus, kinerja stabil, euweuh lénsa pemantul, teu kudu ngaluyukeun jalur optik, pangropéa dasar bébas, hirup layanan bisa ngahontal leuwih ti 10 jam;
    3, serat laser kalayan efisiensi konversi éléktro-optik tinggi, efisiensi konversi 30%, konsumsi kakuatan bisa disimpen greatly nalika digawé.
    4, Adopts diimpor drive guiding aslina tur motor servo, precision tinggi, speed tinggi;
    5, Dirojong sagala jinis format grafis atawa motong instan téks, operasi basajan, fléksibel tur merenah.
    6, Geulis, ujung motong lemes, tanpa deformasi;
    7, konsumsi énérgi low, hemat energi jeung perlindungan lingkungan, konsumsi kakuatan low, konsumsi kakuatan VAG kalawan konsumsi kakuatan 1 / 3-1 / 5, motong speed YAG leuwih ti tilu kali;
    8, tanpa gawé lasers gas, hawa sadia pikeun motong lambar;
    9, speed motong gancang, ongkos operasi low, recovery investasi gancang;

    Wewengkon Gawé 1500 * 30000mm
    Daya laser 1000W / 1500W / 2000w
    Panjang gelombang laser 1064nm
    Méja Gawé Méja Gawé Maneuh / Pallet Changer
    Laju ngajalankeun maksimum dianggurkeun 1400mm/s
    Akurasi Posisi ± 0,01mm/m
    Laju Pindah 60m / mnt
    Lebar Jalur Minimum ± 0,02 mm
    Sistim kontrol Sipcut
    Jenis Posisi titik beureum
    Konsumsi Daya ≤12KW
    Tegangan Gawé AC220V ± 5% 50 / 60Hz / AC380V ± 5% 50 / 60Hz
    Gas Bantu oksigén, nitrogén, hawa
    Sirah Laser Precitec / Raytools
    Sistim panyalindungan Perlindungan kandang
    Lensa fokus Lasermech dijieun di AS
    Sistim supir Sistim servo YASKAWA Jepang
    Sistim guider liner PMI H runtuyan pituduh linier dijieun di Taiwan,
    Sistem pangiriman Rak Dual & tipe Pinion
    Sistim ranté Igus dijieun di Jerman
    waktos jaminan Sakabeh mesin pikeun 3 taun (modul serat 2 taun)
    Beurat kotor 3000KG

     

    组合

    Aplikasi
    Stainless Steel Laser Mesin motong kalawan 1000 watt serat laser diterapkeun dina ngolah lambar logam, aviation, spaceflight, éléktronika, panerapan listrik, bagian subway, mobil, mesin, komponén precision, kapal, alat Metalurgi, lift, panerapan rumah tangga, hadiah jeung karajinan, ngolah alat, adornment, iklan, logam ngolah asing rupa-rupa industri processing manufaktur.

    样品图 (5) 样品图 (7) 样品图 (8)

    Paket & Pangiriman

    1. cai kuat resit handap dina triplek.
    2. Metal bagian mesin motong laser kalawan kasus triplek dipisahkeun.
    3. Corner ngajaga ku busa jeung dibereskeun ku pilem pelindung.
    4. Kabéh ditutupan ku pilem pelindung kuat tur teuas.
    5. vakum packing.
    6. Di jero pelindung pigura baja.
    7. packing triplek jeung strip baja luar dibereskeun kotak.
    8. Finishing packing ku wadahna normal atawa wadahna pigura.

    光纤包装图1

    6

    Serat mesin motong laser séjén

    F6020GE6-(1)

    news820

    CNC-FIBER-LASER-MACHINE CNC-MACHINE CNC-ROUTER-MACHINE METLA-MOULD-MACHINE CNC-ROUTER WOOD-LATHE

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami