1390 CO2 Laser Engraver pikeun Acrylics, Kain, Jeans, Kulit

Katerangan pondok:

Fitur utama
# Outstanding motong cross bagian, precision tinggi, stabilitas alus, satisfying tungtutan prosés bagian precision.Kinerja dinamis stabil, tiasa dianggo kanggo waktos anu lami.
#Sanggup motong non-logam sareng logam, tiasa motong stainless steel, baja karbon, akrilik sareng kai, jsb.
#Laser motong sirah kalayan sistem fokus otomatis.Kepala motong laser otomatis nyaluyukeun jangkungna na sapanjang permukaan lambaran logam, mastikeun panjang fokus tetep sarua sepanjang waktos.Ujung motong lemes, teu perlu polishing atawa penanganan salajengna lianna.Lambaran baja datar sareng wavy tiasa dipotong nganggo mesin ieu.

 


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    video

    Tag produk

    Engraver laser Affordable bisa dipaké pikeun motong, etching sarta ukiran kulit, lawon, tékstil, kertas, jeans, serat jeung bahan fléksibel lianna.Ayeuna pangukir laser murah pikeun dijual dina harga anu mampu.

    Katerangan produk

    Fitur laser engraver pikeun Kulit, Kain, Jeans, Kertas

    1. stabilitas High jeung kakuatan tinggi struktur mékanis casted ku modél akurasi tinggi nu bisa mastikeun gerak data stabil, speed tinggi, precision tinggi, operasi jangka panjang tanpa adjustment jeung ukiran precision sarua.Gagasan desain sabudeureun awak ngaliwatan bisa nambahkeun bahan ti saméméh jeung tukangeun nu keur workpiece taya wates.
    2. The ganda huluna laser engraver adopts canggih DSP sistem kontrol digital, standar internasional catu daya laser, gaya kerangka terpadu, stabilitas tinggi,-speed tinggi USB 2.0 panganteur kaluaran bisa ngarojong kaluar-garis gawé.
    3. Ngirimkeun file langsung ti Coredraw, AutoCAD.
    4. Optimasi desain mékanis jeung listrik, noise low.
    5. kakuatan badag sarta stabilitas tinggi laser tube, lénsa diimpor jeung eunteung, bentang hirup panjang.
    6. Diimpor rail linier jeung kasét kualitas luhur pikeun transmisi, digitus struktur speed-handap, mastikeun kualitas luhur sarta motong stabilitas tinggi.
    7. Otomatis méja up-handap, alat Rotary, posisi titik beureum, Z sumbu pikeun pilihan.

    Aplikasi Laser Engraver pikeun Jeans, Kulit, Kain, Kertas

    Bahan lumaku:Kulit, lawon, tékstil, lawon, kaca, kaca organik, acrylic, kai, MDF, PVC, lapis, daun maple, dewan ganda-warna, awi, plexiglass, kertas, marmer, keramik, jsb

    Industri lumaku:Industri Tugu / Nisan / Batu Nisan, industri garmen, industri modél, modél konstruksi, modél penerbangan sareng navigasi sareng cocooan kai, pariwara, hiasan, seni, karajinan, éléktronika sareng alat listrik, jsb.

    Parameter Téknis Laser Engraver pikeun Kulit, Kertas, Kain, Jeans

    Modél APEX1390
    Wewengkon Gawé 1300mm * 900mm
    Daya laser 60W (80W, 100W, 130W, 150W kanggo pilihan)
    Jenis laser CO2 tube laser kaca
    Software cocog LaserWorks V8
    Sistem Posisi Titik beureum
    Panganteur USB
    Ngarojong Format Grafik AI, PLT, BMP, DXF, jsb.
    Modeu nyetir Stepper motor
    Modeu tiis Sirkulasi cai cooling
    Kantétan Venting kipas knalpot hawa kalawan tube venting
    Tegangan Gawé AC 110 - 220V
    CNC-FIBER-LASER-MACHINE CNC-MACHINE CNC-ROUTER-MACHINE METLA-MOULD-MACHINE CNC-ROUTER WOOD-LATHE







  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami