Kai Ngahurungkeun Tunggal Axis Hiji Spindle Mesin Lathe pikeun kolom staircase

Katerangan pondok:

APEX Cnc kai péngkolan mesin sentral lathe kalawan dua sumbu opat knives

APEX Brand cnc lathe kai gaduh model béda, kayaning APEX15016, APEX15030, APEX20030, APEX30030etc.the ukuran bisa ngaropéa, kami nawiskeun 2 taun jaminan, sakabeh hirup rojongan teknis.
Pikeun kahiji kalina cooperation, urang bakal mantuan pikeun ngajawab masalah di handap, kayaning milih ékonomi tapi-kinerja tinggi mesin, ongkos pengiriman barang, impor fee pajeg custom, masalah sanggeus diobral, rojongan teknis jsb.


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    video

    Tag produk

    Kai Ngahurungkeun Tunggal Axis Hiji Spindle Lathe Mesin pikeun kolom staircase, anu 4 sumbu ATC CNCmesin bubut kayuloba dipaké pikeun péngkolan 3D jeung ukiran kolom Romawi, suku méja, suku sofa, kalong baseball, mangkok kai, vases, jsb.

    Katerangan produk

    1

    ATC CNCmesin bubut kayuFitur

    1. The lathe kai adopts Sistim DSP canggih kalawan sambungan USB, dioperasikeun ku cecekelan, operasi merenah.
    2. Sakabeh mesin lathe ieu dilas kalawan struktur baja seamless, nu suhu luhur annealing sarta relief stress ngageter, jadi awak mesin lathe ieu stabilized sarta moal deformed salawasna.
    3. The ATC CNC lathe kai adopts domestik luhur brand stepper motor pikeun mastikeun precision tinggi.
    4. Sistem operasi boga panganteur operasi gampang ramah, saran Inggris sarta metoda setting basajan.
    5. Spindle System dibagi kana axial tunggal jeung biaxial.
    6. Sistem transmisi adopts Hiwin pasagi rail jeung bola screw ngadalikeun kasalahan linier éféktif.
    7. Hiji-waktos setelan alat nepi ka rengse sakabeh workpiece.
    8. Cocog jeung sababaraha software design CAD / CAM kayaning Type3, Artcam, jsb.
    9. Lathe kai ATC lengkep tiasa dianggo offline na teu nyandak sagala sumberdaya komputer.
    10. 4. sumbu pikeun 3D ukiran sarta motong.
    11. Sistim alat changer otomatis.

    ATC CNC Kai Lathe Aplikasi

    The ATC CNC lathe kai kalayan sistem alat changer otomatis dipaké pikeun kolom roman, handles kai, kalong baseball, stairway tulisan newel, staircases, stairway balusters, tungtung suku méja, suku meja makan, suku méja sofa, suku korsi, bar stool suku, tihang panangan korsi, tandu korsi, rel ranjang, suku sanggul, tihang lampu jeung sajabana.

    ATC CNC Kai Lathe Parameter Téknis

     

    Modél APEX1530
    Panjang péngkolan maksimum 100mm-2500mm
    Max péngkolan diaméterna 20mm-300mm
    Spindle 3.5KW hawa cooling spindle kalawan motor
    Jumlah sumbu Sumbu tunggal, dua sabeulah
    Laju feed maksimum 200cm / mnt
    Laju spindle 0-3000r / mnt
    Unit pangaturan minimum 0,01 cm
    Sistim kontrol Panel controller
    Sistim nyetir Stepper motor
    Sasayogian tanaga AC220v/60hZ
    Konsumsi kakuatan sakabeh 5,5 kw
    Gemblengna dimensi 4100 * 1500 * 1300mm
    Beurat 1800 kg

     

    ATC CNC Kai Lathe Rincian

    85188C63E7D5A2B426942153F8E68C5E DSC_0027 DSC_0032

    ATC CNC Kai Lathe Projects

    1 (8) 1 (10) 1 (11)
    Pangiriman Internasional Sakuliah Dunya

    Kabéh routers CNC bisa shipped sakuliah dunya ku laut, ku hawa atawa ku logistik express internasional via DHL, FEDEX, UPS.Anjeun wilujeng sumping pikeun meunangkeun cutatan bébas ku ngeusian formulir kalawan ngaran, email, alamat lengkep, produk jeung sarat, urang sakedapan bakal ngahubungan Anjeun sareng inpo lengkep kaasup métode pangiriman paling merenah (gancang, aman, wijaksana) jeung angkutan barang.

    CNC-FIBER-LASER-MACHINE CNC-MACHINE CNC-ROUTER-MACHINE METLA-MOULD-MACHINE CNC-ROUTER WOOD-LATHE

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami