Aplikasi

ATC Wooden Door Furnitures Cabinets Woodworking Mesin Ukiran

ATC cnc router kalawan linear alat otomatis changer 12 parabot, bisa milih 10 parabot, 8 parabot, 6 parabot jsb

Dipikawanoh 9.0KW HSD ATC spindle, pangabisa motong kuat, noise low, waktu gawé panjang.Konfigurasi anu sanés kalebet sistem kontrol Taiwan LNC, motor servo yaskawa Jepang, inverter Detal Taiwan, rel pituduh HIWIN, rak hélik jsb.

Prosés dewan gelombang padet, panto kabinét, panto kai, panto kai artistik, euweuh cet panto, ulah angin, prosés jandela artistik, mesin beberesih sapatu, kabinét tina mesin maén jeung dewan, méja mahjong, méja komputer, kitu ogé aplikasi non-logam jeung logam lemes séjén.

1 (1)

3 Axis 1325 kai cnc router mesin ukiran pikeun pembuatan jati

Industri Woodworking: CNC router bisa dipaké pikeun jati kai padet, jati mahoni, lawang cet MDF, panto kai padet, panto komposit, panto lomari jeung jandéla, gigireun cabinets, layar tilepan jsb.

Industri iklan: CNC router tiasa ngukir sagala jinis signage, produk logo, mérek dagang, nameplates, badges, hadiah hiasan, embossed.

Medali, sertipikat, souvenir, pigura poto, hiasan jati, pelat PVC, papan PCB (pangeboran sarta ukiran), papan warna ganda, acrylic jsb

Industri Karya Seni: Dina kai, awi, dewan organik, plat warna ganda, kristal jeung bahan séjén dina rupa-rupa pola exquisite jeung ukiran téks.

1 (2)

Konfigurasi tinggi 6060 ATC kapang Aluminium Mesin ukiran CNC router

Ieu cocog pikeun ukiran, panggilingan sarta pangeboran compactly sagala sorts bahan

kayaning baja, tambaga, aluminium sarta plastik.

Lumaku pikeun otomotif, kapang suntik, kapang ironware sareng industri kapang ngukir.

Utamana dirancang pikeun ukiran sarta panggilingan molds, kacamata, nonton, panel, badge, brand, grafik jeung kecap tina tilu diménsi sarta permukaan luar urang sleeking ukuran badag.

1 (3)

Kai CNC Ngahurungkeun Mesin Otomatis Kai Lathe

Bubut kayu mangrupikeun alat anu tiasa nyiptakeun barang sapertos tiang tangga, desain dina kai, sareng seueur deui.

A lathe kai CNC dioperasikeun ku panel nu dikawasa ku pamaké.

Mesin bubut dirancang pikeun workpieces cylindrical atanapi conoid, contona tihang, banister, suku korsi, jsb.

Kabéh lathes jalan jalan nu sami. Alat aksés USB, péngkolan Garland, a molding.single sumbu, bilah ganda, 2 potongan cutters agul.

Pikeun produksi jati kai padet, tangga kai padet, kolom kai, rak lantai kai padet, hiasan kai, karajinan kai,

kayaning puteran potongan gawé machining.Manglaku ka jati, staircases, hiasan, karajinan kai pabrik manufaktur, jsb.

Produk ahir ngawengku rupa-rupa lembar kerja cylindrical, bentuk mangkok, bentuk tubular jeung karajinan kai wahana, kayaning rupa kolom staircase, kolom Romawi, kolom umum, méja atawa korsi suku, washstand, vas kai, méja kai, baseball bat, mobil jati kai. , kolom ranjang barudak, jsb.

1 (4)

Jinan Sale otomatis CNC Metal cutter Steel Plasma Seuneu motong Mesin

Loba dipaké dina industri saperti aerospace, mesin tatanén, mesin konstruksi, manufaktur kareta api, manufaktur lift, wahana konstruksi husus, manufaktur alat, manufaktur mesin minyak, mesin dahareun, iklan dihias, jasa processing asing jeung sagala rupa industri nu patali jeung manufaktur mékanis.

Pikeun beusi, aluminium, lambar galvanized, lambar bodas, plat titanium jeung pelat logam lianna.

Ngolah cangkang mesin jeung produk éléktronik, tanda iklan, karajinan, taman beusi, pabrik mobil, wangunan kapal, asesoris listrik, motong dewan.

1 (5)

Serat Laser Mesin motong pikeun Metal / Stainless Steel / Tambaga / Aluminium

Serat Laser Cutting Equipment cocog pikeun motong logam jeung lambaran Stainless Steel, Lempeng Steel Hampang, Lambaran Baja Karbon, Lempeng Steel, Spring Steel Lambaran, Lempeng Beusi, Beusi Galvanized, Lambaran Galvanized, Lempeng Aluminium, Lambaran Tambaga, Lambaran Kuningan, Lempeng Perunggu , Lempeng Emas, Lempeng Pérak, Lempeng titanium, Lambaran Logam, Lempeng Logam, Tabung sareng Pipa, jsb

Serat Laser Mesin motong anu loba dipaké dina manufaktur Billboard, Iklan, Tanda, Signage, Hurup Metal, Hurup LED, Dapur Ware, Iklan Hurup, Lambaran Metal Processing, Komponén logam jeung Bagian, Ironware, Chassis, rak & Kabinet Processing, Karajinan Metal, Metal Art Ware, Elevator Panel motong, Hardware, Auto Parts, Frame Kacamata, Bagian éléktronik, Nameplates, jsb.

1 (6)