Tentang Kami

URANG

PERUSAHAAN

Jinan Apex Mesin Equipment Co., Ltd. nyaéta perusahaan komprehensif anu parantos bakti pikeun manufaktur CNC router, mesin laser pikeun kai, PVC, akrilik, logam, batu, kulit, jsb bahan motong atanapi ukiran saprak taun 2006, sareng mimiti ngalakukeun internasional. dagang saprak taun 2016. Produk ogé populér duanana imah jeung mancanagara, pasar utama ngawengku Éropa, Kalér jeung Amérika Kidul, Afrika, Asia, loba Nagara jeung tempat.

Sadaya mesin CNC kedah lulus inspeksi ketat saméméh pangiriman, sarta pisan dedicated exporting bungkusan baku, nu cocog pikeun laut, hawa, atawa cara transportasi kurir.Produk kedah nerapkeun sertipikat CE, ISO, FDA upami palanggan peryogi.Pabrik nyertakeun ngeunaan 3000 méter pasagi, kaasup R & D puseur misah, pikeun produk anyar R&D, urut produk kelas Ngamutahirkeun, nu sasuai jeung pamundut klien OEM, ODM.

Aya ngeunaan 300 staffs, 10 ahli rékayasa jeung 18 insinyur teknis kaasup, Saatos taun usaha kontinyu sarta klien ngarojong nepi ka kiwari, éta geus ngembangkeun hiji model sistem gawé desain, produksi, dagang hiji eureun layanan.Konsumén anyar sareng anu tos aya sumebar ka Amérika Kidul, Wétan Tengah, Asia Tenggara, Afrika, Eropa sareng Kabupaten sareng tempat anu sanés.

Wilujeng sumping réréncangan saalam dunya seueur sumping sareng ngarepkeun dukungan anu terus-terusan punten.Mesin router CNC sadayana anu ngajual sareng distributor ogé diperyogikeun di dunya ogé.Hatur nuhun pikeun nyambungkeun sareng email, whatsapp, atanapi nelepon.

Jinan Apex Mesin Equipment Co., Ltd.

Kami khusus dina mesin ukiran, mesin laser, mesin motong serat optik sareng produk anu aya hubunganana,

3

Naon anu urang laksanakeun?

Kami produsén profésional ti CNC woodworking lathe jeung mesin ukiran.Kami geus ngajual lathes CNC di Cina saprak 2009 sarta mancanagara saprak 2013.

4

Naha Milih Kami?

Mesin kami ngagaduhan sagala jinis sertifikasi kualitas, kami gaduh garis produksi dewasa, sistem manajemen kualitas lengkep sareng ilmiah, tim penjualan anu saé sareng tim jasa saatos penjualan.

5

Gagasan Manajemén

Kami saluyu sareng filosofi bisnis "dipercanten sareng pragmatis, maju" sareng angkat ka jalan anu suksés kalayan jasa saatos penjualan anu sampurna.

Kaahlian & Kaahlian Kami

Kami geus ngajual lathes CNC di Cina saprak 2009 sarta mancanagara saprak 2013. lathes kami ngajual ogé sakuliah dunya, kayaning Amérika Kalér, Eropa, Wétan Tengah jeung nagara séjén.

Sajauh ieu, mesin kami parantos lulus sertifikasi CE, ISO sareng SGS.Kami gaduh garis produksi dewasa, sistem manajemen kualitas lengkep sareng ilmiah, tim penjualan anu saé sareng tim jasa saatos penjualan.

Jumlah pagawé
+
Volume ékspor taunan
juta yuan +
Wewengkon tutuwuhan
méter pasagi
2
1
3

Sagalana Anjeun Hoyong Nyaho Ngeunaan Kami