Jinan Single Axis CNC Kai Ngahurungkeun Mesin Lathe pikeun Staircase

Katerangan pondok:


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    video

    Tag produk

    cnc sumbu tunggalmesin bubut kayuhenteu ngan ukur dianggo pikeun péngkolan 3D sareng broaching, tapi ogé dianggo pikeun ukiran 3D sareng pola motong sareng spindle tambahan, ayeuna anu pangsaéna 4 sumbu CNC.mesin bubut kayupikeun dijual kalawan harga affordable.

    Katerangan produk

    1 (3)

    4 Axis CNC kai lathe Fitur

    1. Beurat tuang beusi lathe bed.Ulah oyag nalika motor rotates gancang pikeun prosés workpiece format badag, sarta speed péngkolan bisa disaluyukeun ngaliwatan converter frékuénsi.
    2. 4 sumbu CNC lathe kai kalawan hiji cuk na hiji backlash pikeun bahan fix, hiji spindle pikeun ukiran.
    3. 4 sumbu CNC lathe kai adopts Taiwan Hiwin pituduh pasagi, precision tinggi jeung awét.
    4. software Autocad leuwih gampang pikeun ngagambar desain.
    5. Sistim kontrol LCD nembongkeun prosés gawé.

    4 Axis CNC Kai Lathe Aplikasi

    kolom Romawi, tubular seukeut, mangkuk seukeut, karajinan kai wahana, balusters stairway, kolom staircase, stairway tulisan newel, tungtung suku méja, suku meja makan, bar stool suku, sofa suku meja, kolom umum, washstand, kalong baseball, vases kayu, jati mobil kai, kolom ranjang barudak, tandu korsi, tihang panangan korsi, rel ranjang, tihang lampu, suku sofa, suku bun jeung workpieces cylindrical séjén.

    4 Axis CNC Kai Lathe Parameter Téknis

    Modél APEX1530
    Panjang péngkolan maksimum 100mm-2500mm
    Max péngkolan diaméterna 20mm-300mm
    Spindle 3.0KW hawa cooling spindle kalawan motor
    Jumlah sumbu Sumbu ganda, opat sabeulah
    Laju feed maksimum 200cm / mnt
    Laju spindle 0-3000r / mnt
    Unit pangaturan minimum 0,01 cm
    Sistim kontrol DSP
    Sistim nyetir Stepper motor
    Sasayogian tanaga AC220v/60hZ
    Konsumsi kakuatan sakabeh 5,5 kw
    Gemblengna dimensi 4100 * 1500 * 1300mm
    Beurat 1800 kg

     

    4 Axis CNC Kai Lathe Rincian

    1 (2)

    4 Axis CNC Kai Lathe Projects

    楼梯立柱样品 (2) 样品图 (1)

    Pangiriman Internasional Sakuliah Dunya

    Kabéh routers CNC bisa shipped sakuliah dunya ku laut, ku hawa atawa ku logistik express internasional via DHL, FEDEX, UPS.Anjeun wilujeng sumping pikeun meunangkeun cutatan bébas ku ngeusian formulir kalawan ngaran, email, alamat lengkep, produk jeung sarat, urang sakedapan bakal ngahubungan Anjeun sareng inpo lengkep kaasup métode pangiriman paling merenah (gancang, aman, wijaksana) jeung angkutan barang.

    CNC-FIBER-LASER-MACHINE CNC-MACHINE CNC-ROUTER-MACHINE METLA-MOULD-MACHINE CNC-ROUTER WOOD-LATHE

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami