APEX 1516 Hiji Axis CNC Kai Ngaktipkeun Lathe pikeun Baseball Bat Suku

Katerangan pondok:

Fitur utama cnc lathe kai
1. Sakabeh mesin ieu dilas kalawan struktur baja seamless, nu suhu luhur annealing tur ngageter relief stress,
beurat mesin nepi ka 1500kgs pikeun mastikeun awak lathe stabilized sarta pernah cacad.
2. Husus dipaké pikeun péngkolan kai jeung ukiran silinder kai, pikeun suku méja, tangga railing (banisters), jsb.
3.Adopting Sistim DSP handheld canggih kalawan port USB nu gampang pikeun operasi malah tanpa komputer
4. Ngadopsi Jerman bola screw jeung Taiwan HIWIN hélik pituduh rail pasagi kalawan precision tinggi na umur panjang.
5. Cocog jeung sababaraha software design CAD / CAM, misalna type3, artcam, jsb.
6. Laju puteran tiasa disaluyukeun ku inverter ogé anjeun tiasa ningali laju dina panel kabinét kontrol
7. Hiji waktos setelan alat nepi ka rengse sakabeh sapotong karya.
8.Turning, broaching jeung ukiran bisa dipigawé kalayan hiji mesin ku speed tinggi


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    video

    Tag produk

    Hiji Axis CNC Wood Turning Lathe dipaké pikeun mangkok sharps, vases, goblets, cangkir, mugs, suku méja, kalong baseball, karajinan kai sarta sagala rupa proyék woodturning cylindrical.Ayeuna pangalusnamesin bubut kayupikeun dijual kalawan harga affordable.

    Katerangan produk

    5

    Parameter mesin lathe kai otomatis

    Barang Parameter
    Max.diameter 20-300mm
    Max.Panjang gawé 2000mm
    Jumlah spindle 1
    Kuantitas péso 2
    Max.laju dahar 40 mm/s
    Akurasi ngolah 0,00125 mm
    kakuatan motor Spindle 4KW / 5,5KW
    Voltaseu 380V / 50Hz / 3 Fase (Atawa 220V / 50Hz / Tunggal / 3 Fase)
    software cocog autoCAD, type3, artcam, jsb.
    CNC-FIBER-LASER-MACHINE CNC-MACHINE CNC-ROUTER-MACHINE METLA-MOULD-MACHINE CNC-ROUTER WOOD-LATHE

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami