1325 Woodworking CNC Router Atc pikeun Kabinét Perabot Pintu Kayu / 1530 Wood Caving / Engraving sareng Mesin Potong / 3D MDF Plywood Acrylic Cutting Machinery

Katerangan pondok:

ATC cnc router kalawan sirkular alat otomatis changer 12 parabot, bisa milih 10 parabot, 8 parabot, 6 parabot jsb.
Dipikawanoh 9.0KW HSD ATC spindle, pangabisa motong kuat, noise low, waktu gawé panjang.Konfigurasi anu sanés kalebet sistem kontrol Taiwan LNC, motor servo yaskawa Jepang, inverter Detal Taiwan, rel pituduh HIWIN, rak hélik jsb.
Idéal pikeun jati panel, jati kai padet, jati kantor, Productions panto kai, kitu ogé aplikasi non-logam jeung logam lemes lianna.


Rincian produk

Tag produk

Fitur mesin
* Opat hawa tiis spindle (HQD atawa Italia HSD spindle pilihan), kualitas luhur sarta 24h terus jalan.
* HIWIN rel pasagi, occlusion alus tur rigidity, euweuh distorsi pikeun pamakéan lila.
* Pangiriman rak gear speed tinggi pikeun sumbu XY, sareng transmisi bola screw precision tinggi pikeun sumbu Z,
mastikeun speed tinggi na precision tinggi dina waktos anu sareng.
* Pneumatic ATC pikeun 3 spindles kalawan parabot béda. Alat otomatis ngarobah ngaheéat waktos ka ngarobah alat ku cara manual.
* Méja vakum sareng pompa vakum, tiasa gancang sareng stabil ngalereskeun bahan dina méja pikeun ukiran, ngahémat waktos sareng umur panjang.
* Sistem kontrol: Kami nganggo Dsp canggih, sistem kontrol Nc-studio, Syntec ti Taiwan atanapi OSAI ti Europ.

pneumatic 4 heads ATC cnc router

spésifikasi teknis

Modél APEX1325 / APEX1530 / APEX2030 / APEX2040
Daérah gawé 2500* 1300mm / 3000* 1500mm / 3000 * 2000mm / 4000* 2000mm
Sistim kontrol Kontrol Ncstudio, pilihan NK280, SYNTEC
Motor jeung supir Lengkah motor / Servo motor
Rel pituduh Taiwan HIWIN rel pituduh pasagi
Cara transmisi gear rak precision tinggi
Struktur méja Vakum sarta T-slot méja
Laju gawé 8-15m / mnt
Struktur Méja Pigura Steel dilas
Kakuatan Spindle 3.5kw / 4.5kw / 5.5kw / 9kw hawa cooling spindle
Max Speed 24000 rpm
Variabel Frékuénsi Girang Fuling inverter / Delta inverter
Sistim cooling hawa listrik tiis
bagian utama:
# Pneumatic 3 huluna spindle penyejukan hawa:
3.5kw / 4.5kw / 5.5kw hawa cooling spindle
# Jalur Pituduh Linier:
PMI / THK rel pituduh pikeun mesin precision di-speeds tinggi.Operasi hemat energi jeung umur layanan panjang.
#Yaskawa servo motor sareng supir:
Urang ngadopsi Jepang YASKAWA Servo motor, merek motor servo kawentar dunya pikeun precision hebat na, jalan mulus, euweuh Geter dina speed low, euweuh turun sharply sanajan dina speed tinggi, kamampuhan beban kuat, kinerja kontrol loba dipercaya, jsb
# Roda leungeun:
-speed tinggi, akurat CNC machining.Tingali-hareup sareng 256 blok anu tos diitung bari kontrol feedforward ningkatkeun akurasi tracking sareng contouring.Atur majalah alat, umur alat, sareng seueur deui.
#Herion Helical Rack:
Rak hélik WMH Herion sareng drive pinion nyayogikeun akselerasi anu akurat sareng dinamis.
Desain awét maranéhanana ensures umur layanan panjang kalayan pangropéa minimal.Sanggup ngagerakkeun beban beurat.
#Pompa vakum:
Ngajalankeun sepi tur tiis.Desain 100% kirang minyak sareng umur vane panjang ngajamin pangropéa minimal.
Industri lumaku
(1) Industri Woodworking:
Mesin ukiran bisa dipaké pikeun ukiran kai ukiran, kotak perhiasan kai, produk hiasan jeung perhiasan ukiran jeung saterusna.
(2) Industri Periklanan:
Mesin ukiran bisa dipaké pikeun ukiran rupa-rupa tanda, logos, badges, panels, karajinan jeung decorating, hiasan imah.
(3) Industri séjén:
Ogé tiasa dianggo pikeun potret, bentang, kaligrafi, anjing laut sareng rélief seni grafis sareng patung sareng produksi sanésna.
1619507740(1) 1619507717(1)
CNC-FIBER-LASER-MACHINE CNC-MACHINE CNC-ROUTER-MACHINE METLA-MOULD-MACHINE CNC-ROUTER WOOD-LATHE

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami