PRODUK FEATURED

  • Continuously surpassing the level of technology research and developmentContinuously surpassing the level of technology research and development

    R & D TINGKAT

    Terus-terusan ngaleuwihan tingkat panalungtikan sareng pamekaran téknologi
  • Customized; attentive, professional; ingenious design; intelligent productionCustomized; attentive, professional; ingenious design; intelligent production

    Keunggulan Apex

    ngaropéa;attentive, profésional;desain akalna;produksi calakan
  • Factory direct sales, high-precision products, high intelligence, safe and durable.Factory direct sales, high-precision products, high intelligence, safe and durable.

    PRODUKSI CERDAS

    Pabrik jualan langsung, produk-precision tinggi, kecerdasan tinggi, aman tur awét.
  • We are looking for sales agents and partners all over the worldWe are looking for sales agents and partners all over the world

    MITRA KAMI

    Kami milarian agén penjualan sareng mitra di sakumna dunya

TENTANG KAMI

Jinan Apex Mesin Equipment Co., Ltd. nyaéta perusahaan komprehensif anu parantos bakti pikeun manufaktur CNC router, mesin laser pikeun kai, PVC, akrilik, logam, batu, kulit, jsb bahan motong atanapi ukiran saprak taun 2006, sareng mimiti ngalakukeun internasional. dagang saprak taun 2016. Produk ogé populér duanana imah jeung mancanagara, pasar utama ngawengku Éropa, Kalér jeung Amérika Kidul, Afrika, Asia, loba Nagara jeung tempat.

Sadaya mesin CNC kedah lulus inspeksi ketat saméméh pangiriman, sarta pisan dedicated exporting bungkusan baku, nu cocog pikeun laut, hawa, atawa cara transportasi kurir.Produk kedah nerapkeun sertipikat CE, ISO, FDA upami palanggan peryogi.Pabrik nyertakeun sakitar 3000 méter pasagi…

AREA APLIKASI

BÉRITA PALING ÉNGGAL

Apex nyayogikeun jasa pra-jualan online sareng jasa saatos jual di luar negeri;Upami anjeun hoyong diajar kumaha carana ngoperasikeun mesin, anjeun tiasa sumping ka perusahaan kami sareng kami bakal ngajarkeun anjeun gratis;Sareng saatos ngagaleuh mesin kami, upami diperyogikeun, kami bakal ngabantosan anjeun online atanapi ngirim insinyur pikeun masihan anjeun palayanan pamuka di sakumna dunya.